PROJECTE FANTÀSTIC

Hilary Swank s'incorpora a Netflix

L'actriu de 'Million Dollar Baby' encarnarà una astronauta que viatja a Mart a la sèrie 'Away'

zentauroepp46364774 gente hillary swank video instagram190509171028

zentauroepp46364774 gente hillary swank video instagram190509171028

1
Es llegeix en minuts

Més de dues dècades després de començar a ser coneguda pel seu treball a 'Sensación de vivir', i després de diverses aparicions estel·lars (va ser nominat al Globus d’Or el 2004 pel telefilm 'Ángeles de hierro'), Hilary Swank torna a la petita pantalla. Però en aquest cas a la que triomfa per internet: la guardonada actriu nord-americana protagonitzarà la sèrie 'Away', nou projecte de la plataforma de tele per 'streaming' Netflix.

La intèrpret, guardonada amb dos Oscar i dos Globus d’Or (Boys Don’t Cry, 'Million Dollar Baby'), encarnarà a la nova producció una astronauta, Emma Green, que deixarà enrere la seva família per embarcar-se en una perillosa missió que té com a destí el planeta Mart.

Notícies relacionades

Tal com ja ha anunciat aquest dimecres, 8 de maig, Netflix, Swank (de 44 anys) també serà la productora executiva d’aquest projecte, que constarà de deu episodis.

Jessica Goldberg ('The Path') serà la 'showrunner', guionista i coproductora executiva, i Edward Zwick Edward Zwick('Nashville', 'Jack Reacher: mai tornis enrere', 'L’últim samurai') dirigirà el primer episodi de la sèrie, que encara no té prevista la data d’estrena.

Temes:

Netflix