ESTRENA EL 2019

Netflix anuncia la seva primera sèrie antològica d'animació

'Love, Death & Robots' inclou 18 de curts d'entre 5 i 15 minuts, amb enfocaments no aptes per a tots els públics

love-death-and-robots

love-death-and-robots

2
Es llegeix en minuts
Jorge Gonzalo

Netflix ha anunciat la producció de la seva primera sèrie antològica d’animació, ‘Love, Death & Robots’, i que s’estrenarà aquest mateix 2019. La nova ficció ha sigut creada per Tim Miller (‘Deadpool’, o la pròxima entrega de ‘Terminator’) i David Fincher, que ja va treballar amb la plataforma de ‘streaming’ a ‘House of Cards’ i ‘Mindhunter’.

‘Love, Death & Robots’ és una col·lecció de curts d’animació de diversos gèneres, com la ciència-ficció, la fantasia, el terror o la comèdia, i en diferents formats com el 2D tradicional o un 3D fotorrealista. Els 18 episodis no tindran vinculació entre si, duraran entre 5 i 15 minuts i compten amb un enfocament atrevit i difícil d’oblidar, segons Netflix. Productes lactis amb sentiments, robots revoltats, homes llop soldats, monstres de les escombraries o aranyes alienígenes són alguns dels protagonistes d’uns episodis que, com era d’esperar, no seran aptes per a tots els públics.

Tim Miller i David Fincher s’inspiren en la part més eclèctica i provocativa de la seva formació per explicar històries. “‘Love, Death & Robots’ és el meu projecte somiat, combina la meva passió per l’animació i les històries més increïbles” apunta Miller. “Elements com pel·lícules de sessió nocturna, còmics, llibres o revistes de ciència-ficció m’han inspirat durant dècades, però sempre han sigut relegats a una cultura més ‘friki’. Estic entusiasmat que el panorama creatiu actual hagi madurat prou perquè l’animació per a adults formi part d’una conversa cultural més alta” afirma el director de ‘Deadpool’.

Notícies relacionades

Per a la realització de la ficció s’ha unit a la comunitat global del sector de l’animació, la perspectiva única pròpia de diferents estudis d’animació, directors i artistes de tot el món, ja que cada capítol estarà dirigit per un equip creatiu diferent. El resultat, afirma Netflix, són històries plenes d’energia, acció i un irreverent humor negre. 

A més de David Fincher i Tim Miller, Jennifer Miller i Josh Donen són els productors executius de la sèrie, que suposarà la primera antologia de curts d’animació de la plataforma, que augura oferir una experiència única per a l’espectador. S’estima que la producció podria ser al catàleg de Netflix el novembre del 2019.

Temes:

Netflix Sèries