ACORD HISTÒRIC

Netflix entra a Movistar+

La plataforma de Telefónica incorpora l'oferta de la nord-americana des d'aquest dimarts

Per accedir a la nova opció, a més de noves tarifes, es necessita un descodificador

netflix

netflix

1
Es llegeix en minuts

Tal com van anunciar oficialment el mes de maig passatReed Hashtings, cofundador i delegat de Netflix, i José María Álvarez-Pallete, president executiu de Telefónica, el catàleg de la coneguda plataforma nord-americana podran disfrutar-la els abonats de Movistar+ des d’aquest dimarts, 12 de desembre. Això sí, al marge del les promocions habituals dels primers mesos, s’haurà depagar una mica més (un cost addicional de 10 euros al mes per a les modalitats de Fusión) i adquirir un descodificador especial d’ultra alta definició (UHD), que costa 20 euros.

Aquest important acord entre les dues principals plataformes de televisió per 'streaming' que hi ha actualment a Espanya  l’han anunciat aquest dilluns, 10 de desembre, la consellera delegada de Telefónica España, María Jesús Almazor, i la vicepresidenta de Desenvolupament de Negoci de Netflix per a EMEA, María Ferreras, en una roda de premsa celebrada a Madrid.

L’acord global contempla el llançament de nous paquets de Fusión que inclouen Netflix, i que donen accés a més consum de dades al mòbil, així com a una línia de mòbil addicional.

Així, els usuaris amb Fusión Total Plus, Total i Selección podran accedir a productes que inclouran Netflix en qualitat HD o UHD. A més, incorpora un giga més per cada línia mòbil existent amb dades il·limitades, i una línia mòbil addicional.

El paquet més car costarà als clients de Movistar+ 190 euros mensuals i inclourà, a més de l’oferta de continguts de Netflix, quatre línies, 600 MB i ADSL, mentre que la més barata suposarà un desemborsament de 95 euros al mes, 100 MB i ADSL, segons ha explicat María Jesús Almazor.

A més, els nous cinc paquets inclouran una línia mòbil addicional amb 200 MB de dades i un GB més en cada línia contractada amb trucades il·limitades.

Per al llançament de les noves tarifes, Almazor ha avançat que els nous clients de Telefónica disfrutaran d’una oferta durant tres mesos que inclourà el paquet Total Plus X2 –que compta amb el servei de Netflix a dues pantalles simultànies–, per 85 euros al mes, que suposa un estalvi de 80 euros mensuals.

Notícies relacionades

Per als clients que ja estiguin donats d’alta a Movistar+, la companyia traurà una promoció especial que els permetrà accedir a Netflix sense cost addicional durant tres mesos.

Segons ha destacat Almazor, aquest acord té per objectiureforçar l’oferta de continguts de la companyia, per fer-la, segons ha explicat, com més completa millor en totes les plataformes multicanal de Telefónica.