ESTRENA EL 2019

Netflix presenta els episodis de 'Stranger Things 3'

El vídeo promocional de la nova entrega de la popular sèrie de tall fantàstic només filtra els títols dels vuit capítols

zentauroepp46189525 buenos aires  argentina   december 08   l r  actors noah sch181210135918

zentauroepp46189525 buenos aires argentina december 08 l r actors noah sch181210135918 / Ricardo Ceppi

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Netflix ha avançat els títols que portaran els vuit episodis d’aquesta nova entrega de la popular sèrie de tall fantàstic 'Stranger Things'.  Això sí, el tràiler manté la intriga de la trama al no filtrar més dades.

El 'teaser' mostra els títols dels capítols sobre l’'openning' de la sèrie: les lletres de 'Stranger Things' amb el delineat en vermell sobre fons negre, a les quals s’afegeix un gran número tres, també de color vermell.

Així mateix, s’indica que "a l’estiu del 1985, l’aventura continua", i es recorda que l’estrena de 'Stranger Things 3' serà el 2019, però encara sense una data concreta confirmada.

Els vuit capítols de la tercera temporada coincideixen amb la primera entrega, però se situen un capítol per sota de la segona, que comptava amb nou episodis.

Títols dels capítols

'Suzie, ¿me recibes?'

'Ratas de centro comercial'

'El caso de la socorrista desaparecida'

'La prueba de la sauna'

'El origen'

'El aniversario'

'La mordedura'

'La batalla de Starcourt'

Trama

La trama de la ficció dels germans Duffer per a aquesta tercera temporada es desconeix. I és que els vídeos promocionals publicats per la plataforma de visionament de continguts audiovisuals en 'streaming' en mostren poca cosa.

Notícies relacionades

Un primer vídeo de promoció del rodatge de la tercera entrega mostra l’elenc de la sèrie en la primera lectura de guió l’abril passat. I al juliol, Netflix va treure un clip promocional amb referències alscentres comercials dels anys 80.

Una vegada coneguts els títols dels capítols i havent vist el 'teaser' anterior és probable que "Ratas de centro comercial" i "La batalla de Starcourt" facin referència al centre comercial on suposadament treballarà com a gelater Steve (Joe Keery).