A PARTIR DE DIUMENGE, 21

Marta Robles mostra els crims més impactants a DKISS

La periodista i escriptora, autora de l'exitosa novel·la policíaca 'La mala suerte', presenta una nova sèrie sense títol en què es presenten casos mediàtics

fcasals45472385 television  marta robles  objetivo bienestar foto angela ret181015123313

fcasals45472385 television marta robles objetivo bienestar foto angela ret181015123313 / www angelamartin-retortillo com

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

Marta Robles torna a DKISS diumenge, 21 (22.00 hores) per presentar la nova sèrie del gènere del crim de la cadena, en què s’analitzen els casos coneguts de la història negra criminal dels EUA. El primer episodi se centra en l’assassinat de Chandra Levy, la coneguda becària nord-americana que va desaparèixer l’any 2001 i la mort de la qual no va ser aclarida mai.

En entregues successives, s’oferiran altres casos, comEl crimen de Drew Peterson,El crimen de Drew Peterson acusat de la mort de la seva tercera dona, i El crimen de JonBenét, la reina de bellesa infantil de 6 anys, que va ser trobats morta al soterrani de casa seva. Robles introduirà cada un dels episodis d’aquesta sèrie, que no porta cap títol que els englobi, amb els fets clau de cada un d’aquests tràgics successos, i hi aportarà la seva pròpia visió i posarà el focus en els punts determinants a què s’ha d'estar atent per entendre les investigacions i la resolució final. 

Experiència en el gènere

La periodista, amb una extensa carrera en premsa, ràdio i televisió, té una llarga experiència en aquests temes. Com a escriptora ha publicat més d’una dotzena de llibres de diversos gèneres, i ha aconseguit un especial èxit en els dedicats a la novel·la policíaca. A aquest gènere pertanyen A menos de cinco centímetros (finalista en el premi Silverio Cañada de novel·la negra de Gijón 2017) i La mala suerte, que després de sortir a la venda a finals de setembreLa mala suerte,  ja va per la segona edició i en què s’investiga la desaparició d’una noia jove.

Robles ha afirmat: “Em venia de gust molt especialment integrar-me en aquest especialíssim projecte de DKISS que tant té a veure amb un gènere que no només em fascina com a lectora i espectadora, sinó en què em sento molt còmoda i segura com a escriptora. Tant, com per tenir ja dues novel·les negres en el meu historial, a més de dirigir una col·lecció literària també negra, però sense ficció, de destacats casos espanyols obscurs".

Qualitat i ritme

Notícies relacionades

I ha afegit: "L’enorme interès dels casos internacionals més impactants que es recullen en aquesta sèrie documental de DKISS, realitzats amb una excepcional qualitat i el ritme i l’agilitat d’una pel·lícula em va fer sentir-me com un peix a l’aigua a l’hora de presentar-los. Més encara estant acompanyada per l’esplèndid equip de DKISS, amb el qual sempre m’alegra treballar per la seva professionalitat i la seva qualitat humana, i del qual m’enorgulleix formar part”.

No és la primera vegada que Marta Robles apareix a les pantalles de DKISS. El mes de maig passat la cadena del Grup KISS Media va comptar per primera vegada amb la seva col·laboració percomentar en directe tots els detalls del casament reial entre el príncep Harry i Meghan Markle. Divendres, 12, també va estar al capdavant de la retransmissió del casament d’Eugènia de York i Jack Brooksbank.