PROJECTE

Disney portarà 'Alta fidelidad' a la seva futura plataforma

L'actriu Zoë Kravitz protagonitzarà l'adaptació televisiva de la popular pel·lícula dirigida per Stephen Frears el 2000

zentauroepp33174827 in this march 5  2016 photo  actress zoe kravitz poses for a180925102402

zentauroepp33174827 in this march 5 2016 photo actress zoe kravitz poses for a180925102402 / Casey Curry

1
Es llegeix en minuts

Disney continua preparant continguts nous i potents per a la seva ja anunciada plataforma de televisió per internet, amb la qual pretén competir directament amb Netflix. Així, després de confirmar la producció per al seu ambiciós projecte per 'streaming' de sèries sobre 'Star Wars' 'Star Wars'i diverses minisèries centrades en superherois de la factoria Marvelfactoria Marvel, la popular 'major’ nord-americana ha fitxat l’actriu Zoë Kravitz per protagonitzar l’adaptació televisiva de la pel·lícula 'Alta fidelidad’ (2000), que girava entorn d’un amant compulsiu de la música que, a més, estava obsessionat a fer llistes.

Segons ha informat aquest dimarts, 25 de setembre, el mitjà especialitzat 'The Hollywood Reporter', Disney emetrà en el seu nou servei de ‘streaming’ aquesta sèrie de deu episodis en què Kravitz encarnarà el paper interpretat per John Cusack a la pel·lícula del realitzador Stephen Frears, film, al seu torn, basat en la novel·la homònima de l’escriptor Nick Hornby.

Els responsables d’aquesta sèrie l’han descrit com una nova versió de la història, explicada en aquesta ocasió des de la perspectiva d’una dona. A més de ser-ne la protagonista, Zoë Kravitz figurarà com a productora executiva.

L’artista és filla del roquer Lenny Kravitz i de l’actriu Lisa Bonet, que curiosament ja va tenir un paper secundari a la pel·lícula 'Alta fidelidad’.

Notícies relacionades

Zoë Kravitz (Los Angeles, 1988) va triomfar el 2017 com a part del repartiment de la minisèrie 'Big little lies',Big little lies una producció televisiva d’HBO protagonitzada per Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley, que el 2017 es va endur els premis Emmy Globus d’Or a la millor producció limitada.

La seva carrera també inclou papers en pel·lícules com 'Mad Max: Furia en la carreteraMad Max: Furia en la carretera' (2015) o 'Bèsties fantàstiques i on trobar-les’ (2016), film que pertany a l’univers cinematogràficde Harry Potter. 

Temes:

Sèries Disney