A LA CAÇA DEL TALENT

El 33 busca programes innovadors

El canal autonòmic català produirà un "mínim de cinc projectes serialitzables"

zentauroepp24146939 sant joan despi    baix llobregat   08 11 2013    sociedad  180925133334

zentauroepp24146939 sant joan despi baix llobregat 08 11 2013 sociedad 180925133334 / Joan Puig

1
Es llegeix en minuts

Televisió de Catalunya busca nous talents per al mercat audiovisual. Així, la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) ha obert un concurs de presentació de projectes per a El 33, el canal cultural de la cadena autonòmica. L’objectiu és descobrir nous professionals amb idees i  formats innovadors per complementar i impulsar els continguts de la tele pública.

Segons anuncia el Col·legi Professional de l’Audiovisual de Catalunya (CPAC), aquesta convocatòria es dirigeix especialment als joves creadors. "És per això que, a més de les productores independents, està oberta a professionals, titulats en graus de Comunicació Audiovisual i a tot el sector audiovisual en general," precisa.

Una vegada registrats els projectes, el termini de presentació dels quals finalitza el pròxim 26 d’octubre, una comissió de valoració en farà una primera selecció "seguint criteris d’innovació i idoneïtat de cara a la seva producció i programació".

La comissió escollirà 25 projectes per ser defensats mitjançant un sistema de 'pitching', del qual sortiran "un mínim de cinc projectes serialitzables per a la seva producció".

Notícies relacionades

El 'pitching' és la fórmula habitual en el mercat audiovisual amb què un autor 'ven’ a possibles productors un projecte de pel·lícula o de sèrie. Sol ser una presentació verbal (amb recolzament visual) molt concisa (de vegades són només cinc minuts) de la idea.   

La informació completa d’aquesta convocatòria està 'penjada' a la web de la CCMA.

Temes:

TV-3