COMUNICAT DE COMIAT

'The Big Bang Theory' acaba (definitivament) l'any que ve

La comèdia televisiva d'èxit anuncia el seu adeu després de l'emissió de la dotzena temporada

undefined40280524 teletodo serie the big bang theory180822225834

undefined40280524 teletodo serie the big bang theory180822225834

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els científics més d’èxit de la petita pantalla s’acomiaden de forma definitiva l’any que ve. La comèdia televisiva d’èxit The Big Bang Theory llança el tancament després de la pròxima temporada, la dotzena de la longeva sèrie, segons han anunciat els responsables en un comunicat.

El gener passat, un dels actors principals de la comèdia nord-americana, Johnny Galecki, que dona vida a Leonard Hofstadter, ja va avançar que el final de la sèrie era a propLeonard Hofstadter,

“Arribats a aquest punt, tots estem còmodes amb 12 temporades, és un bon moment per tornar a casa i veure les nostres famílies”, ha assegurat a la premsa l’intèrpret, que dona vida a Leonard Hofstadter

Confirmació

Però és ara quan l’adeu definitiu està rubricat per les companyies audiovisuals Warner Bros. Television, Chuck Lorre Productions i CBS: “Estarem agraïts per sempre als nostres seguidors pel recolzament a The Big Bang Theory”, han indicat en una nota.

“Nosaltres, amb el repartiment, els guionistes i l’equip, estem extremadament agraïts de l’èxit de la sèrie i aspirem a entregar una temporada final i un capítol final que porti a The Big Bang Theory a un èpic i creatiu final”, han afegit.

La sèrie va finalitzar el 10 de maig passat la temporada número 11 i està previst que la dotzena tanda d’episodis s’estreni el pròxim 24 de setembre.

Èxit des del 2007

Emesa a la cadena CBS als Estats Units des del 2007, The Big Bang Theory s’ha convertit en els últims anys en una de les comèdies televisives més populars i seguides a tot el món.

La premissa de la sèrie presenta dos extraordinaris físics, brillants en la ciència però pèssims en les relacions personals, que es trobaven amb una nova veïna a l’edifici.

The Big Bang Theory ha llançat la carrera d’intèrprets com Kaley Cuoco, Johnny Galecki, Simon Helberg, Kunal Nayyar i, especialment, Jim Parsons, que per la seva aplaudida interpretació del singular Sheldon Cooper ha guanyat un Globus d’Or i quatre premis Emmy al millor actor d’una sèrie de comèdia.

Un sou de gairebé 800.000 euros per episodi

Els cinc intèrprets principals de la sèrie (Parsons, Galecki, Cuoco, Helberg i Nayyar) guanyaven 900.000 dòlars (780.085 euros) per episodi, segons una informació del medi especialitzat Variety de febrer del 2017.

Notícies relacionades

No obstant, els cinc protagonistes van acceptar rebaixes en el sou, que va arribar a assolir el milió de dòlars (866.761 euros) per episodi, per compensar els salaris de Mayim Bialik i Melissa Rauch, actrius secundàries del xou, però cada vegada amb més pes en la història.

El rol de Sheldon Cooper va donar peu a una sèrie derivada (o spin-off) titulada El joven SheldonEl joven Sheldon sobre la infantesa d’aquest personatge, que va començar a emetre’s l’any passat.