DRETS AUDIOVISUALS

LaLiga obre la licitació televisiva

L'LFP ofereix un total de vuit lots de partits de Primera i Segona per a les temporades 2019-20 i 2020-21

zentauroepp33576919 television camara de television en partido de futbol180529122309

zentauroepp33576919 television camara de television en partido de futbol180529122309

2
Es llegeix en minuts

L’associació de la Lliga Nacional de Futbol Professional (LFP), més coneguda com LaLiga, ha obert el procés de sol·licitud d’ofertes per comercialitzar els drets d’explotació de continguts audiovisuals de Primera i Segona a Espanya i Andorra, per a les temporades 2019-2020 i 2020-2021. Aquesta licitació finalitzarà el proper 25 de juny.

La principal diferència en relació amb el procediment de les tres temporades anteriors –que es van adjudicar Mediapro i Movistar+Mediapro i Movistar+– és que en aquesta ocasió el nombre de lots en què es divideixen els continguts es redueix de deu a vuit. A més, s’elimina el lot corresponent a la Copa del Rei i s’inclouen els partits de l’eliminatòria d’ascens a Primera (lots 4, 5, 6 i 7).

També desapareix el lot que contenia partits sota demanda, que s’inclouen ara en tres dels lots de l’actual procediment (4,5 i 6), i que 'El Partidazo’ de Segona forma part del lot 6, en lloc d’oferir-se per separat.

Segons les dades facilitades per LaLiga, els continguts oferts són els següents:

- Lot 1: Un partit de cada jornada de Primera, en obert i en exclusiva, en segona selecció.

- Lot 2: Resums en obert i en exclusiva de les competicions.

- Lot 3: Dos partits de cada jornada de Segona, en obert i en exclusiva.

- Lot 4: Un partit de cada jornada de Primera, en obert o de pagament, en exclusiva, en primera selecció. Els sis partits de la fase d’ascens a Primera, en obert o de pagament, en no exclusiva. Resums de tots els partits de Primera i Segona, en no exclusiva.

- Lot 5: Canal LaLiga Primera o el seu contingut equivalent. Vuit partits de cada jornada de Primera de pagament, en exclusiva, en tercera selecció. Els sis partits de la fase d’ascens a Primera de pagament, en no exclusiva. Resums de tots els partits de Primera i Segona, en no exclusiva.

- Lot 6: Canal LaLiga Segunda o el seu contingut equivalent. Els 11 partits de cada jornada de Segona de pagament, en exclusiva. Els sis partits de la fase d’ascens a Primera de pagament, en no exclusiva. Resums de tots els partits de Segona, en no exclusiva.

Notícies relacionades

- Lot 7: Canal LaLiga TV o el seu contingut equivalent. Tots els partits de Primera i Segona, de pagament i per a la seva difusió únicament en establiments públics (clients no residencials), en exclusiva. Els sis partits de la fase d’ascens a Primera de pagament, en no exclusiva. Resums de tots els partits de Primera i Segona, en no exclusiva.

- Lot 8: Clips o miniresums de 90 segons de cada partit de Primera i Segona per a la seva difusió a través d’internet, en exclusiva.