ESTRENA EL 2019

Netflix investiga el crim d'Alcàsser

La plataforma de televisió inicia la producció de la seva primera sèrie documental espanyola sobre les tres adolescents assassinades fa 25 anys

zentauroepp24381084 valencia 2 12 13   sociedad asesino de alcacer   un vecino d180220112929

zentauroepp24381084 valencia 2 12 13 sociedad asesino de alcacer un vecino d180220112929

1
Es llegeix en minuts

No només de ficció viu Netflix. La plataforma de televisió per internet també produeix documentals que han arribat a ser premiats amb un Oscar (The White Helmets), i en aquest camp es va a estrenar a Espanya. L’empresa per streaming nord-americana ha anunciat que aquesta setmana comença la producció de la primera sèrie documental original espanyola, El crimen de Alcàsser, unEl crimen de Alcàsser,  true crime que s’estrenarà arreu del món el 2019.

Notícies relacionades

Segons informa Netflix, El crimen de Alcàsser és un relat documental de quatre capítols «que analitza i investiga un dels crims més macabres i polèmics de la història d’Espanya. Aquest triple assassinat va convulsionar el 1992 els fonaments de la societat espanyola i va creuar fronteres, no només per la seva brutalitat sinó també per la impactant retransmissió i explotació que els mitjans en van fer».

La futura minisèrie documental estarà coproduïda per Bambú Producciones, empresa espanyola que té en el seu haver obres de la categoria de Velvet, Tiempos de guerra, La embajada, Las chicas del cable... En el camp del documental ha produït una sèrie sobre un altre dramàtic succés viscut a Espanya, El caso Asunta, centrat en l’assassinat el 2013 de la nena de 12 anys Asunta Yong Fang Basterra Porto i el judici als principals sospitosos de la seva mort: els pares de la nena, Rosario Porto i Alfonso Basterra. Aquest documental el va emetre la cadena Antena 3.