TELEVISIÓ

Shin Chan celebra el seu 25è aniversari fent ballar la ciutat de Kasukabe

L'alcalde, el cap de l'estació i els alumnes d'una escola ballen al ritme de la cançó de la sèrie

1
Es llegeix en minuts
J. M. BERENGUERAS / BARCELONA

Shin Chan, el japonès més entremaliat de la televisió, celebra aquest 2017 el 25è aniversari de l'estrena de la sèrie de TV. I una de les accions per commemorar l'efemèride és un divertit videoclip on Shin Chan fa ballar la ciutat de Kasukabe (que existeix en realitat), alcalde inclòs, al ritme del clàssic "trompa, trompa" (en japonès).

El videoclip ha sigut creat per celebrar l'aniversari de la sèrie. El músic japonès Hyadain ha reinterpretat la cançó que dona inici a la sèrie, i ha creat una coreografia especial per ballar-la. Per il·lustrar el vídeo, no hi havia protagonistes millors que el mateix Shin Chan i els habitants de Kasukabe, la ciutat on viu la família Nohara en la ficció i que existeix en realitat.

En el vídeo apareixen des de l'alcalde de la ciutat fins al cap de l'estació, així com 300 nens de l'escola elemental de Kasukabe.

Notícies relacionades

Aquest any també s'estrenarà la pel·lícula número 25 de la sèrie, que es titularà Crayon Shin-chan Shûrai! Uchûjin Shiriri.

La sèrie de televisió del popular personatge segueix emetent-se al Japó, malgrat que el creador del manga en què està basat, Yoshito Usui, va morir el 2009.Yoshito Usui