Especial

Buenafuente trasllada a Lesbos el seu 'Late motiv'

El 'showman' ha viatjat amb el cantant Joan Manuel Serrat a l'illa grega on recalen milers de refugiats

El presentador entrevista 'in situ' Òscar Camps, impulsor de l'oenagé Proactiva Open Arms i Català de l'Any

andreu serrat

andreu serrat
buenafuente
serrat1

/

1
Es llegeix en minuts
TXERRA CIRBIÁN / BARCELONA

Aquest dilluns, Andreu Buenafuente presenta el seu programa d'entrevistes nocturn ‘Late motiv’ (canal #0 de Movistar+, a les 23.00 hores) des de Lesbos, l'illa grega a la qual arriben diàriament centenars de refugiats buscant acollida per part dels països Europa.

De forma excepcional, el comunicador ha decidit treure els trastos del seu ‘late night’ i traslladar el plató a Lesbos per presentar un programa especial d'“agraïment a tots els que dediquen la seva vida i el seu esforç a ajudar als refugiats”.

Notícies relacionades

Un viatge en què l'ha acompanyat el seu amic Joan Manuel Serrat per configurar un programa lacerant on “no buscarà el riure”. Un especial en què Buenafuente entrevista el fotògraf Samuel ArandaSamuel Aranda, premiat per una imatge feta precisament allà; Nico Casal, pianista i compositor amb una obra present a l'oscaritzat curt ‘Stutterer’ i que ha creat la sintonia d'aquest programa; i Òscar Camps, impulsor de l'oenagé d'ajuda a refugiats Proactiva Open Arms i recent premi Català de l'Any d'aquest diari.

CARTA OBERTA

Buenafuente ha escrit, a més, una carta oberta en què explica els motius que l'han portat a prendre la decisió de traslladar-se a Lesbos, des del moment que va conèixer la història d'Òscar Camps. També assenyala que “un còmic és un cronista del seu temps i a nosaltres ens agrada parlar del que vivim, que coneixem de primera mà” i també que creÍe bona idea “canviar de rutina i posar tots els nostres esforços en una cosa que pot ajudar els altres; ho tornarem a fer sempre que calgui, amb tot el respecte i la humilitat del món”.