'spoilers' de la sèrie

Jon Neu demana perdó als fans de 'Joc de trons'

L'actor Kit Harington comenta el que ha passat en el segon episodi de la sisena temporada de la ficció

mdedios27363825 mas periodico serie juego de tronos160408122126

mdedios27363825 mas periodico serie juego de tronos160408122126

1
Es llegeix en minuts

Si sou fan de 'Joc de trons' 'Joc de trons' i encara no heu vist el segon episodi de la sisena temporada, que es va emetre diumenge passat a la nit a la HBO nord-americana i dilluns a Canal+ Series de Movistar+, sigueu conscients que aquest article conté importants 'spoilers' sobre una trama de la qual s'ha debatut molt a la sèrie.

El personatge involucrat en el tema és, evidentment, Jon NeuKit Harington, l'actor que interpreta el comandant de la Guàrdia de la Nit, assassinat pels seus propis companys en l'últim episodi de la cinquena temporada, ha concedit unes declaracions a 'Entertainment Weekly' en què demanava perdó als fans de la sèrie per "mentir" sobre el que li passa al seu personatge.

EL PODER DE MELISANDRE

Després que els productors i els actors juressin i perjuressin a tort i a dret que Jon Neu era mort, en l'últim episodi emès, Melisandre, malgrat la seva fe perduda, aconsegueix fer-lo reviure. De moment, només ha obert els ulls i ha deixat impactats els seguidors de la ficció, que havien fet mil i una conjectures sobre el futur del lord Comandant.

Durant més d'un any, Harington va haver de mentir fins i tot als seus companys de repartiment assegurant que havia deixat definitivament la sèrie i, davant les notícies que havia anat al rodatge de la sisena temporada, va insistir que estava rodant unes seqüències fent de mort.

"Al principi vaig pensar que seria divertit", ha explicat l'actor. "Però vaig haver de mentir a molts amics pròxims i a membres del repartiment i de l'equip. Com més temps passava més sentia que els estava traint. Així que els ho vaig acabar explicant a poc a poc", ha afirmat.

Notícies relacionades

I ara, després que els fans hagin vist com Jon Neu ha tornat a obrir els ulls, ha demanat perdó als seguidors: "Perdó per haver mentit a tothom", ha explicat.

COM EL CASAMENT VERMELL

No obstant, l'actor confessa que li van fer il·lusió totes les queixes per la mort del seu personatge. "M'alegra que la gent estigués molesta amb la seva mort. La por més gran que tenia era que a la gent no li importés. Però sembla que la gent va tenir una reacció similar a l'episodi del Casament Vermell, que els va fer pena. Això significa que alguna cosa del que estic fent, o la sèrie està fent, està bé".

Temes:

Joc de trons