'The big bang theory' renova fins al 2017

La CBS anuncia que la popular sèrie tindrà tres temporades més

Alguns dels millors moments de ’The Big Bang Theory’. / BullseyeAzul / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts
MARTA SALA / Barcelona

Les aventures dels protagonistes de la popular sèrie 'The Big Bang Theory seguiran fins a l'any 2017. La cadena nord-americana CBS ha concedit la renovació de la sèrie nord-americana de tres temporades més i es posiciona com la millor comèdia als Estats Units. Tal com va afirmar la directora de la CBS EntertaintmentNina Tassler, en un comunicat, "la comèdia és una gran part del nostre horari i 'The Big Bang Theory' és la força més gran de comèdia a la televisió".

"Aquest acord d'uns quants anys reforça encara més la nostra posició per a les següents temporades i marca una altra fita en la gran aliança amb què CBS disfruta amb Warner Bros Television per entregar al públic el millor de la comèdia", assenyala Tassler al portal de CBS News.

Èxit rotund

Notícies relacionades

D'aquesta manera, la companyia WB ja ha iniciat les negociacions per renovar els seus acords amb els principals membres del repartiment: Jim Parsons (Sheldon), Johnny Galecki (Leonard) i Kaley Cuoco-Sweeting (Penny). La seva intenció és assegurar els personatges que ha portat a l'èxit la sèrie en la seva última temporada.

Actualment, la sèrie estrella de la cadena nord-americana està emetent la seva temporada número set i té una mitjana de 19,79 milions d'espectadors per capítol --un 4% més que la temporada passada--. Així mateix, la comèdia va ser classificada com la número u entre els espectadors des de la temporada 2010-2011.