La versió televisiva de 'Psicosi' triomfa als EUA

'Bates Motel' va reunir en la seva estrena a 4,6 milions d'espectadors

Freddie Highmore, amb Norman Bates, i Vera Farmiga, amb Norman Bates, en una escena de la sèrie d’A&E ’Bates Motel’.

Freddie Highmore, amb Norman Bates, i Vera Farmiga, amb Norman Bates, en una escena de la sèrie d’A&E ’Bates Motel’. / AP / A&E / JOSE LEDERER

1
Es llegeix en minuts

L'estrena 'Bates Motel', basada en els personatges que va fer cèlebres Alfred Hitchcock a la pel·lícula 'Psicosi' (1960), va registrar una audiència rècord per a l'estrena d'un drama a la cadena de cable i satèl·lit nord-americana A&E. El primer episodi, que va comptar amb una repetició immediatament després de la seva emissió a les 22.00 hores, va ser vist per 4,6 milions d'espectadors. Segons un comunicat del propi canal, es tracta del debut més vist entre els espectadors clau per a la cadena: els adults entre 18 i 54 anys.

Notícies relacionades

"La sèrie 'Bates Motel' representa el millor en qualitat pel que fa a la narració d'històries i posseeix un excel·lent repartiment encapçalat per Vera Farmiga i Freddie Highmore", ha dit Bob DeBitetto, president del canal. Farmiga dóna vida a la mare de l'alienat Norman Bates (Highmore), paper que immortalitzés Anthony Perkins en el clàssic d'Hitchcock com un dels assassins més cèlebres del cel·luloide. "Estem molt satisfets amb la resposta dels espectadors a aquesta sèrie, arriscada i provocadora, i estem segurs que seguirem atraient la seva atenció", va afegir DeBitetto.

El projecte, encara que en un context contemporani, serveix com a preqüela (història anterior en el temps) de 'Psicosi', endinsa a l'espectador en la psique de Norman Bates i explica l'evolució des de la seva infància fins als seus anys d'adolescència. La resta del repartiment el completen Max Thieriot, Olivia Cooke, Nicola Peltz, Néstor Carbonell i Mike Vogel.