Coses per fer a Youtube quan a Telecinco estàs mort

Coses per fer a Youtube quan a Telecinco estàs mort

FERRAN MONEGAL

2
Es llegeix en minuts
Ferran Monegal
Ferran Monegal

Crític de televisió

ver +

Es resisteixen a desaparèixer. Si no surten a la tele, la seva vida no té sentit. És natural, és el seu modus vivendi i la seva manera d’existir. Expulsats de Telecinco, ara s’arreceren en la nova productora, Fabricantes Studio, que han hagut de muntar molt de pressa Óscar Cornejo i Adrián Madrid.

I aquesta antiga troupe del Sálvame (Belén Esteban, María Patiño, Kiko Matamoros, Víctor Sandoval, Lydia Lozano, Chelo García Cortés) es llancen a donar fe de vida a les plataformes en streaming Youtube i Twitch. Fan un programa diari, a la tarda, que es diu Ni que fuéramos. Van començar pujats dalt d’un autobús recollint per les cunetes d’altres criatures que la tele ja havia deixat ben rostides (Yola Berrocal, Malena Gracia, Loli Álvarez). Van passar per davant de Mediaset i no els van deixar entrar, però ells els enviaven gracietes i salutacions des d’un bar que hi ha davant de Telecinco.

Després van anar al plató que els han muntat en una mena de piset, amb una taula, un sofà, una barra per berenar i un balconet per sortir a agafar oxigen. María Patiño aprofita perquè li talli les ungles dels peus una callista. Belén Esteban fa esquats contra el respatller d’una cadira. Víctor Sandoval surt vestit de monja i diu que a partir d’ara es diu Sor Esther.

Notícies relacionades

Xafardegen sobre l’actualitat del detall televisiu. Posen a parir Carmen Borrego, germana de Terelu. De Cristina Tárrega asseguren que a TVE li han ofert 15.000 euros a la setmana per anar a MasterChef, però que ha preferit Telecinco perquè ben aviat estarà al capdavant del programa Sin filtros, sota la capa protectora d’Ana Rosa Quintana i la seva productora Unicorn. Així discorren les tardes en aquest piset. A mi em sembla que ja ni tan sols escandalitzen, però ningú els pot retreure que intentin sobreviure.

L’actual capitost de Mediaset, l’italià Alessandro Salem, hauria de recuperar aquesta troupe. Al cap i a la fi, Telecinco segueix el mateix estil que va marcar el jubilat Paolo Vasile. Anulat Borja Prado, amb les seves fòbies, les seves fílies i els seus capricis de rerefons polític, el domini d’una bona porció del pastís per part d’Ana Rosa semblava que declinaria una miqueta. Per ara no és així. Per això els ex del Sálvame han hagut de recórrer a un clàssic del cine de gàngsters i mafiosos: coses per fer quan t’han matat a Telecinco.