Kyra Sedgwick: "L'èxit de 'The Closer' són els actors"

L'actriu nord-americà presenta a Espanya l'última temporada de la sèrie

2
Es llegeix en minuts

En la seva visita a Madrid per presentar la setena i última temporada de'The Closer', la actriuKyra Sedgwick (Nova York, 1965) ha parlat sobre el seu paper en aquesta sèrie, que està considerada per la crítica com la més important en el seu gènere. La clau de l'èxit de la sèrie, ha afirmat l'actriu, radica "en els actors més que en les seves històries". 'The Closer', també ha explicat, és una sèrie en què "les històries de crims són fantàstiques, apassionants i intel·ligents; però, el que l'espectador vol, realment, és veure els personatges i la relació entre ells".

Durant set anys i 109 capítols,Sedgwickha encarnatBrenda Johnson, una detectiva de la Policia de Los Angeles, que porta barrets d'ala ampla i ulleres de pasta negres però que, malgrat aquesta aparença glamurosa, es comporta d'una manera implacable en els interrogatoris amb els presumptes criminals. "Brenda és una dona molt compulsiva, fascinant i complicada i, a més, és molt forta; encara que, a la vegada, és molt fràgil, real i vulnerable --afirma Sedgwick--. Probablement, la raó és perquè ella treballa utilitzant probabilitats i, per això ella és tan complexa en la seva personalitat".

Per l'actriu i esposa de l'actor Kevin Bacon, interpretar l'agent Brenda ha estat "genial, i la feina més creativa" de la seva carrera. També considera que la televisió és "un mitjà que necessita temps", perquè les històries evolucionin i això té un costat positiu: "Es pot crear un personatge durant sis mesos (de rodatge) i durant set anys (d'emissió)". Durant aquest llarg període de temps, "la relació dels actors ha estat molt bona i ha estat dur dir adéu".

Notícies relacionades

La seva interpretació a 'The Closer' li ha donat a l'actriu de'Phenomenon' diversos premis, entre els quals destaquen unGlobus d'Or i dos Emmy (2007 i 2010). "¡No m'ho podia creure! --recorda--. Van ser realment una gran sorpresa".

A Espanya,Calle 13 Universal inicia l'emissió delsúltims sis episodis de 'The Closer'.L'últim capítol va superar els nou milions d'espectadors a l'agost als EUA (un rècord d'audiència a la televisió per cable). En aquesta última temporada, "Brenda està vivint les conseqüències de les tries que va fer anteriorment en la seva vida. Per Brenda, la feina és el primer, i el segon és la família i el marit; aquesta falta d'equilibri li comporta un munt de problemes en la seva vida", avança Sedgwick. Els sis últims episodis comencen amb Brenda Johnson obsessionada amb Philip Stroh (Billy Burke), un presumpte violador que és capaç de pertorbar la tranquil·litat de la investigadora.