POLÈMICA EN EL PREMI MICRÒFON D'OR

Losantos declara sentir pena de veure Buenafuente i Del Olmo units en un "Ku Klux Klan de les ones"

1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES / MADRID

El periodista de la COPE Federico Jiménez Losantos ha afirmat que el que li fa més pena de la polèmica sobre la concessió dels premis de la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió és veure Luis del Olmo i Andreu Buenafuente "units" en un "Ku Klux Klan de les ones", una "versió radiofònica" del "pacte del Tinell", segons ha dit.

Tots tres han estat premiats amb un Micròfon d'Or per la Federació d'Associacions de Ràdio i Televisió, un reconeixement que Buenafuente ha rebutjat al saber que un altre premiat era Jiménez Losantos. Del Olmo, president d'honor de l'entitat concessionària, ha criticat perquè té "la mateixa idea" sobre "aquest individu", en referència al director deLa Mañanade la COPE.

Jiménez Losantos publica al diari d'internetLibertad Digital,del qual és editor, un article, titulatRadio-Tinell al ataque,en què diu que el que li fa "més pena" és veure Del Olmo "unit a Buenafuente en aquesta espècie de Ku Klux Klan de les ones". "Una versió radiofònica del pacte del Tinell que sobre el greuge a la teva ciutat natal ha muntat la progressia nacionalista", afegeix el locutor.

Suggereix la retirada a Del Olmo

"¡Pobre Luis del Olmo!. Encara que no m'haguessin donat cap premi, hauria anat a Ponferrada a posar-me a l'ombra de l'estàtua erigida al teu ego i a meditar sobre la imperiosa necessitat de retirar-se a temps. L'alternativa és el ridícul", agrega Jiménez Losantos. "Jo crec --afegeix sobre Del Olmo-- que en lloc de rondar pels mitjans de Polanco hauries de concentrar-te en el teu programa, que va pitjor que el de Buenafuente".

Renuncia a anar a 'Buenafuente'

Notícies relacionades

Sobre el presentador d'Antena 3 TV, Jiménez Losantos s'estranya que hagi trigat dues setmanes --quan es va reunir el jurat del premi-- a adonar-se "del greuge" que per a la seva ètica suposa "compartir el palmarès" dels guardons amb ell.

"Entre nosaltres només hi ha una diferència: jo mai et convidaria a un programa meu; tu em convides al teu i jo no hi vaig", precisa el periodista de la COPE. Jiménez ha revelat que no va anar a l'espai del periodista català perquè no li donava "la gana" aparèixer per un programa "en decadència", amb un subjecte que, segons ha dit, "ha quedat per als acudits dels nàufrags de les pasteres".