Secció recomanada per

NOUS PRODUCTES

Blackview treu un 'smartphone' rugerizat en la gamma d'entrada

El dispositiu es troba, fins al dia 10 de gener, en fase de prevenda a un preu que s'acosta als 90 euros

blackview

blackview

1
Es llegeix en minuts
Pilar Enériz
Pilar Enériz

Periodista

Especialista en tecnologia

Ubicada/t a Barcelona

ver +

La companyia Blackview treu un nou model de smartphone dins de la categoria de rugerizats, una família en creixement, es tracta del Blackview BV5500, que es caracteritza per situar-se en la gamma d’entrada, és a dir, menys de 100 euros, per la qual cosa es converteix en el model més econòmic de la marca en aquesta família de productes.  El nou dispositiu està pensat per fer un ús bàsic de les xarxes socials i, sobretot, ser una eina útil en exteriors. 

Característiques

Compta amb una pantalla IPS de 5.5 polzades (18:9) a una resolució HD+ de 1440 x 720 píxels i un processador MediaTek MT6580P acompanyat de 2 GB de memòria RAM i 16 GB d’emmagatzemament intern ampliable mitjançant una targeta micro-SD de fins a 32 GB de capacitat. Una dada interessant és que, malgrat el seu preu molt ajustat, admet la conversió de la interfície d’usuari, la multitasca i el canvi entre aplicacions. Ofereix connectivitat 3G, wifi 802.802.11n, Bluetooth 4.0, GPS + GLONASS. Treballa amb el sistema operatiu Android 8.0 Oreo.

El sistema de càmeres n’ofereix una doble posterior, de Sony, de 8 + 0.3 MP, i una de frontal de 2 MP.  Hi destaca la bona bateria de 4400 mAh, que li proporciona una autonomia generosa i sense problemes per cobrir tot un dia d’ús intensiu.

Integra un xassís recobert de goma molt resistent amb certificat IP68, el certificat militar MIL-STD-810G, i es pot submergir a una profunditat de fins a 1.8 metres durant 60 minuts. Destaca pel seu disseny esportiu amb marc ergonòmic més prim perquè l’agafament sigui còmode. 

Notícies relacionades

Quant a valors afegits, cal destacar que compta amb desbloqueig facial i que s’utilitza amb guants fàcilment.

Estarà disponible en color negre, negre i verd i negre i groc per uns 90 euros. En aquests moments es troba en fase de prevenda, fins al dia 10.

Temes:

Mòbils