A CERDANYOLA DEL VALLÈS

Deixa el seu nadó de matinada al cotxe amb un gos i se'n va a la disco

Els Mossos van veure el vehicle i van detenir la mare

 

  / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts

Va deixar el seu nadó dins del cotxe amb un gos i se'n va anar a ballar. Els Mossos l'han detingut. L'arrestada és una dona de 34 anys, de nacionalitat alemanya i veïna de Barcelona. Els fets van passar el dia 14 a Cerdanyola del Vallès. Cap a les 00.30 hores els Mossos, en el marc d'un control, van identificar una furgoneta a l'interior de la qual viatjaven una dona, propietària del vehicle, el seu nadó, un amic i un gos de raça bòxer. La conductora va explicar als agents que havia sortit a portar un pastís a uns amics que eren en una discoteca situada molt a prop del lloc on es feia el control i que després aniria a casa seva a Barcelona.

Una vegada els agents van acabar el control, cap a les dues de la matinada, van passar davant la discoteca que els havia esmentat la conductora i van veure la furgoneta aparcada, aparentment sense ningú a l'interior. Ni la conductora ni el seu amic eren a prop.

 

Davant la possibilitat que el nadó pogués ser a l'interior, els policies van intentar obrir el vehicle però estava totalment tancat. De seguida, no obstant, van poder contactar amb un client de la discoteca que els va dir que la propietària de la furgoneta era al local i va anar a buscar-la.

 

La dona va reconèixer que el seu nadó era al cotxe dormint en un bressol. A l'obrir el vehicle els agents hi van trobar el gos sense morrió i el nadó dormint tapat amb diverses mantes, així com diversos matalassos al voltant en condicions higièniques inadequades.

 

A la dona se li van practicar proves d'alcoholèmia, i el resultat de la primera prova de contrast va ser 0,23 mg / l d'aire expirat.

 

Tant la mare com el nadó van ser traslladats a dependències policials, on la dona va ser detinguda i la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) es va fer càrrec del nadó.

Notícies relacionades

 

La detinguda va passar a disposició judicial l'endemà dissabte davant el jutjat en funcions de guàrdia de Cerdanyola, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.