Foc

Més de cent passatgers evacuats d’un tren Barcelona-Cadis per l’incendi al sostre d’un vagó

  • Adif n’ha donat l’avís a les 19.30 hores de la tarda

  • El Consorci Provincial de Bombers s’ha desplaçat al lloc dels fets per sufocar les flames

Més de cent passatgers evacuats d’un tren Barcelona-Cadis per l’incendi al sostre d’un vagó
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Més d’un centenar de passatgers han hagut de ser evacuats d’un tren a Còrdova capital a causa d’un incendi que ha afectat el sostre d’un vagó, segons han informat fonts Adif a EL PERIÓDICO.

L’incident s’ha produït cap a les 19.00 hores, quan un Intercity Barcelona-Cadis ha tingut una avaria al pantògraf –mecanisme que transmet el corrent elèctric de la catenària al comboi– i s’ha incendiat el sostre d’un dels cotxes de la composició.

El telèfon 112 ha rebut un avís d’Adif a les 19.30 hores en el qual s’alertava d’aquest incendi, que ha provocat tres ferits de caràcter lleu que han requerit assistència.

Notícies relacionades

Els 120 viatgers de la composició han sigut desallotjats del tren i estan sent evacuats en mitjans alternatius fins a l’estació de Còrdova, on continuaran el viatge fins a la seva destinació. Els viatgers amb destinació a Còrdova es desplaçaran en bus fins a la capital, mentre que per a les dues altres parades previstes, Sevilla i Cadis, s’ha proporcionat el transport amb tren de mitjana distància.

A més, el personal de Renfe està informant i atenent els viatgers en tot moment. Així mateix, el Consorci Provincial de Bombers s’ha desplaçat al lloc dels fets per sufocar les flames i ha informat que l’incendi ja ha sigut controlat.

Temes:

Trens