Viatjar

Les millors companyies aèries per volar el 2022

  • Airline Raitings va compartir la seva llista de les aerolínies més ben qualificades per a aquest any

Les millors companyies aèries per volar el 2022
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Associació Corporativa d’Agències de Viatges Especialitzades (Acave) considera que el 2021 ha sigut l’any d’inici de la recuperació per a les agències de viatges espanyoles, tot i que moltes empreses del sector continuen immerses en una situació complicada que s’allargarà encara el 2022. En aquesta situació, l’agència de qualificació de productes i seguretat de l’aviació Airline Raitings, amb seu a Austràlia, va compartir la seva llista de les aerolínies amb més bona qualificació per a 2022. Aquestes són les cinc millors:

  • Qatar Airways

  • Qatar Airways va ser seleccionada en el primer lloc per segon any consecutiu. «La decisió de Qatar Airways de mantenir-se operant durant la pandèmia la va fer convertir-se en l’aerolínia internacional més gran del món i va registrar grans beneficis. Va ser l’única aerolínia important a operar», va afirmar Geoffrey Thomas, editor d’Airline Raitings, en declaracions a CNN.Air New Zealand

La segueix Air New Zealand, que figura en aquest rànquing des de fa diversos anys i que el 2021 també va quedar en segon lloc. Es destaca com una de les millors opcions per volar a la regió del Pacífic.

  • Etihad Airways

En el tercer lloc es troba Etihad Airways. La companyia, amb base als Emirats Àrabs Units, també va sortir seleccionada com l’aerolínia ecològica de l’any pel seu treball a reduir les emissions de diòxid de carboni.

  • Korean Air

Notícies relacionades

Korean Air és al quart lloc i també va ser distingida en la secció d’avions de càrrega. L’empresa, que va començar a operar el 1952, és considerada una de les més destacades d’Àsia i connecta el continent amb Europa, Amèrica, Àsia, l’Àfrica i Oceania.

  • Singapore Airlines

Al cinquè lloc hi ha Singapore Airlines, fundada el 1947. Actualment, compta amb una flota de 149 avions i gairebé 90 destinacions. Es tracta de l’aerolínia de bandera de Singapur i té una gran presència a Àsia.