Celebracions

La Flama del Canigó 2022 a Barcelona: aquest és l’horari i recorregut

La Flama del Canigó 2022 a Barcelona: aquest és l’horari i recorregut
1
Es llegeix en minuts

La Flama del Canigó arribarà a Barcelona la tarda del 23 de juny, poques hores abans que comencin la celebracions de Sant Joan. Després de dos anys durant els quals es rebia a la plaça del Rei per culpa de la pandèmia, l’arribada de la Flama torna a la plaça de Sant Jaume, com era tradició.

Recorregut i horari de la Flama del Canigó 2022

La Flama sortirà des del Camp Nou a les 17 hores recorrent els carrers d’Arístides Maillol, Riera Blanca, Creu Coberta, plaça d’Espanya, Gran Via, plaça de la Universitat, carrer Pelai, la Rambla, passeig Colom, la Via Laietana i carrer Jaume I.

Notícies relacionades

Sobre les 18 hores arribarà a la plaça de Sant Jaume, on entrarà escortada pels gegants de la ciutat, els capgrossos macers i l’Àliga de la ciutat, al son de la música de la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona, que interpretaran ‘Muntanyes del Canigó’.

La celebració a la plaça de Sant Jaume

La festa començarà les 17.45 amb la sortida a plaça de l’Àliga, els caprogrossos macers i els gegants de la ciutat al so de la cobla Sant Jordi – Ciutat de Barcelona. A les 18 hores arribarà la Flama i es crearà el peveter amb els Castellers de Barcelona, que faran un pilar d’honor. La demostració de cultura popular continuarà amb els balls de l’Àliga, els capgrossos i els gegants. Sobre les 18.15 es llegirà el missatge de la Flama i es faran els respectius parlaments. L’acte acabarà amb el repartiment del foc del Canigó (18.45): els diferents equips recolliran la seva flama, que serviran per encendre les fogueres de tota la ciutat.

Temes:

Sant Joan