Celebracions

Mapa de fogueres i revetlles de Sant Joan 2022 a Barcelona

  • La capital catalana dona la benvinguda a l’estiu amb celebracions en diferents ubicacions

  • Aquesta és la previsió del temps per Sant Joan

  • Horari de xiringuitos i platges per Sant Joan 2022

  • Horari de trens, autobús, tramvia i metro per la revetlla de Sant Joan a Barcelona

Mapa de fogueres i revetlles de Sant Joan 2022 a Barcelona

Epi_rc_es

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

S’acosta una de les nits més populars de l’any. La celebració de la revetlla de Sant Joan d’aquest any aplegarà més de 60.000 persones a les platges barcelonines, segons previsions del mateix ajuntament. Malgrat al tancament primerenc dels xiringuitos, les fogueres i revetlles previstes per a la nit més curta de l’any apunten a un ambient festiu propi de les edicions anteriors a l’arribada pandèmia.

De cara al 23 de juny, s’ha preparat un dispositiu municipal per garantir la seguretat i neteja dels diferents punts de la capital catalana, així com una ampliació dels serveis de transport públic en les línies de metro i tramvia.

Les fogueres

De la mateixa manera que en l’edició passada, l’Ajuntament de Barcelona ha autoritzat més de deu fogueres a tota la ciutat. D’acord amb les dades facilitades pel consistori, EL PERIÓDICO ha creat un mapa amb les diferents localitzacions d’aquests focs.

Document

Les revetlles

Notícies relacionades

A diferència de les fogueres, aquest any s’afegeixen diverses revetlles per tota la ciutat. A les revetlles en llocs com a Casa Orlandai, plaça del Congrés i plaça de la Mercè, s’hi sumen les celebracions al passeig Lluís Companys, al carrer de Menorca i moltes d’altres, especificades al següent mapa.

Les revetlles inclouran diferents activitats com ara degustacions de coques, sopars populars i concerts musicals. Per consultar tota la informació referent a Sant Joan 2022, l’ajuntament ha recollit tots els horaris i ubicacions dels festejos en un programa farcit de novetats respecte a l’edició passada.

Temes:

Festes Sant Joan