Cultura solidària

El Museu Abelló de Mollet se suma als actes del Dia Mundial del Refugiat

La façana de l’edifici s’il·luminarà de blau en solidaritat amb les persones que fugen de la guerra

El Museu Abelló de Mollet se suma als actes del Dia Mundial del Refugiat

Museo Abelló

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La façana del Museu Municipal Joan Abelló de Mollet del Vallès (Vallès Oriental) s’il·luminarà de blau la nit del 19 al 20 de juny en homenatge a totes les persones desplaçades al món per la violència, la guerra i la persecució. Amb motiu del Dia Mundial del Refugiat, l’Ajuntament de Mollet del Vallés s’afegirà a la iniciativa de l’ACNUR i tenyirà de blau un dels edificis més representatius de la ciutat.

Amb aquesta acció, l’Ajuntament i la ciutadania de Mollet del Vallès han volgut demostrar la solidaritat, també, als ucraïnesos i ucraïneses que han demanat refugi a la ciutat.

Per primera vegada en la història, el nombre de persones forçades a fugir de conflictes, violència, violacions de drets humans i persecucions ha superat la xifra dels 100 milions, sobretot per culpa de la guerra a Ucraïna.

Notícies relacionades

Precisament, el Museu Abelló i el Centre Cultual La Marineta acullen aquests dies les exposicions Mollet Migrante, que pretenen visibilitzar en positiu la diversitat cultural que hi ha a la localitat vallesana. Ho fan a través de les històries de persones migrants de diferents orígens que s’han establert a la ciutat.

Més notícies de Mollet del Vallès en l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Mollet Refugiats