Operació sortida:

Retencions a la sortida de diverses ciutats per la segona fase de la Setmana Santa

Trànsit espera 8,4 milions de desplaçaments fins al dilluns 18 d’abril

Retencions a la sortida de diverses ciutats per la segona fase de la Setmana Santa

David Aparicio

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Setmana Santa ha recobrat la normalitat a les carreteres després de dos anys de frenada per les restriccions de la pandèmia i aquest dijous ha començat el gruix de la segona fase de l’operació especial de trànsit d’aquestes vacances amb algunes cues de cotxes i embussos al sortir de les grans ciutats.

A Barcelona, l’AP-7 a Sant Cugat del Vallès manté un carril tancat per un accident que està causant nombroses retencions. Hi ha uns 7 o 8 quilòmetres de cua que ja arriba a Barberà, segons ha informat Trànsit.

Mentrestant, les carreteres de sortida de Madrid per l’A-1, A-3, A-4 i A-5 registren retencions des de primera hora del matí d’aquest Dijous Sant. El més complicat es registra a l’A-3, amb trànsit lent des de Perales de Tajuña fins a Villarejo de Salvanés en tant que a l’A-1 hi ha un quilòmetre i mig de retenció a l’altura del circuit del Jarama.

Ja a la província de Toledo hi ha problemes en la circulació a la sortida de Madrid per l’A-5, a la zona de Quismondo i Maqueda, i a l’A-4, al seu pas per Ontígola. A més, a Sevilla, un accident a l’AP-4, a l’altura de Cabezas de San Juan, està provocant problemes circulatoris.

Notícies relacionades

També les carreteres del País Valencià registren retencions de fins a deu quilòmetres a les carreteres A-3 i A-7, en els dos casos de sortida de la ciutat de València i amb direcció a Madrid, segons han informat a Efe fonts de Trànsit.

Trànsit espera 8,4 milions de desplaçaments per a aquesta segona fase de l’operació especial de Setmana Santa, que conclou la mitjanit de dilluns dia 18. Es tracta de la fase més important d’aquesta operació, ja que s’espera una mitjana d’1,4 milions de desplaçaments diaris, un 2,01% més respecte al 2019.