Exigència per a l’hostaleria

Una allau de demandes del certificat Covid satura La Meva Salut

Inici vacunació la tercera dosi de la COVID-19
La Comissió de Salut Pública del govern espanyol va aprovar el passat 7 de setembre la tercera dosi de la vacuna de la COVID-19 per a pacients en situació d’immunosupressió greu”. De moment, s’ha aprovat aquesta dosi de reforç i les autoritats sanitàries

Inici vacunació la tercera dosi de la COVID-19 La Comissió de Salut Pública del govern espanyol va aprovar el passat 7 de setembre la tercera dosi de la vacuna de la COVID-19 per a pacients en situació d’immunosupressió greu”. De moment, s’ha aprovat aquesta dosi de reforç i les autoritats sanitàries / Francisco Avia

1
Es llegeix en minuts

L’allau de ciutadans que, a poques hores que aquesta mitjanit entri en vigor l’ús del certificat Covid als bars, restaurants i gimnasos, han entrat a l’espai La Meva Salut (web i ‘app’) per descarregar-se el document, ha saturat el sistema informàtic, tot i que a poc a poc va millorant el seu funcionament.

Catalunya ampliarà a partir d’aquesta mitjanit l’ús del certificat Covid a la restauració, gimnasos i residències de gent gran després de rebre l’aval del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El certificat Covid es pot descarregar des de la web o l’aplicació La Meva Salut, però fa unes quantes hores que els usuaris tenen amb problemes per accedir-hi.

Fonts del Departament de Salut han explicat que La Meva Salut està experimentant certa lentitud en l’accés per un volum més gran d’entrades, però que s’està treballant per donar resposta a totes les sol·licituds.

Notícies relacionades

Els informàtics han reiniciat el sistema, que a poc a poc va recuperant el seu funcionament habitual, han indicat les mateixes fonts.

El certificat Covid inclou un codi QR, que és el que servirà per poder entrar als gimnasos i visitar els avis a les residències, i també per poder menjar o beure dins els bars i restaurants a partir d’aquesta mitjanit.