Mor ofegat un francès de 70 anys a la platja d’Empuriabrava

Imagen de recurso de una ambulancia.

Imagen de recurso de una ambulancia. / Manu Mitru

1
Es llegeix en minuts
EFE

Un home de 70 anys i de nacionalitat francesa ha mort ofegat aquest dissabte a la platja d’Empuriabrava, a Castelló d’Empúries (Alt Empordà), i ja són nou les víctimes mortals a les platges catalanes des que va començar la temporada el 15 de juny.

Segons ha informat Protecció Civil, cap a les 11.16 hores d’aquest dissabte el servei d’emergències 112 ha rebut una alerta informant que, segons semblava, un home s’havia trobat malament i havia caigut inconscient quan entrava a l’aigua.

Notícies relacionades

Els socorristes l’han començat a reanimar fins que ha arribat el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que ha continuat amb unes maniobres que han resultat infructuoses. La platja d’Empuriabrava disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets hi havia la bandera groga.

Fins al lloc dels fets també s’han desplaçat quatre patrulles de la Policia Local de Castelló d’Empúries i efectius de la Guàrdia Civil, que s’encarreguen de les diligències. Protecció Civil ha insistit en la importància d’extremar les precaucions a la platja i triar, en la mesura possible, les que tinguin vigilància.