actitud irresponsable

La policia dissol un 'botellon' amb 50 joves a Torredembarra

La concentració ha deixat la platja dels Muntanyans «en un estat de brutícia lamentable», segons l'ajuntament

zentauroepp54605907 torredembarra200823150519

zentauroepp54605907 torredembarra200823150519 / AYUNTAMIENTO DE TORREDEMBARRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La policia local de Torredembarra (Tarragona) i els Mossos d’Esquadra han dissolt aquest diumenge de matinada una concentració d’uns 50 joves que feien un ‘botellon’ a la platja de Muntanyans i que han sortit corrents al ser sorpresos pels agents.

Dues patrulles d’agents locals i una dotació de l’ARRO de la policia autonòmica s’han dirigit al lloc, moment en què els joves s’han dissipat «per la platja i per l’espai natural, deixant el lloc en un estat de brutícia lamentable», ha informat l’ajuntament del municipi aquest diumenge en un comunicat.

La policia ha pogut identificar i denunciar dos joves i el consistori ha condemnat aquestes trobades, no només per la prohibició de consumir begudes alcohòliques en l’espai públic, sinó per «la insolidaritat i falta de responsabilitat que comporta respecte a la majoria de la ciutadania, que està fent un gran esforç per evitar la propagació d’aquesta greu malaltia».

Incompliment d’horaris

L’ajuntament també ha informat que, també durant la nit, la policia local ha rebut trucades per queixes de sorolls de joves a la zona de la platja de la Paella tot i que, a l’arribar-hi, els agents no han trobat cap concentració.

Notícies relacionades

A més, el cos policial ha rebut queixes en relació amb bars situats en diferents punts del municipi, que han conclòs amb l’aixecament d’una acta per incompliment d’horari màxim d’obertura permès.

En aquesta situació, que també s’han detectat desperfectes als panys d’alguns lavabos públics del passeig marítim, l’ajuntament lamenta que sigui «impossible» que els agents arribin a tot arreu i fa una crida a la responsabilitat, especialment per part dels joves.