Polèmiques declaracions

Ada Colau replica a Ana Botín sobre els desnonaments

La presidenta del Banco Santander va assegurar en el programa 'Planeta Calleja' que els bancs «no desnonen ningú des del 2012»

 

  / MIGUEL LORENZO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’alcaldessa de BarcelonaAda Colau, ha proposat a la presidenta del Banco Santander, Ana Botín, que visiti Barcelona perquè comprovi la realitat dels desnonaments. Ho ha fet via Twitter en resposta a les afirmacions de la banquera en el programa emès aquest dimecres ‘Planeta Calleja’, en què va assegurar que l’entitat que presideix «ha contribuït a resoldre la crisi financera» i que els bancs «no desnonen ningú des del 2012». 

En el programa, la banquera, que viatjava a Grenlàndia amb l’aventurer i presentador Jesús Calleja per conèixer en primera persona els efectes de la crisi climàtica, va defensar el paper que ha jugat l’entitat per resoldre l’última gran crisi financera al país, alhora que va fer al·lusió a la responsabilitat dels bancs en l’assessorament als seus clients sobre els riscos que prenen a l’hora d’invertir els seus estalvis.

A les xarxes són nombroses les veus que també han criticat les seves declaracions, incloent-hi les de nombroses plataformes d’afectats per les hipoteques (PAH).

Notícies relacionades