EN UN PIS

Dos detinguts a Manresa per haver violat dues noies, una d'elles, menor

Unes de les víctimes va aconseguir saltar del pis i demanar ajuda

undefined51308013 09 07 2019 acusados en el juicio a la manada de manresa  pol191210200403

undefined51308013 09 07 2019 acusados en el juicio a la manada de manresa pol191210200403 / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts

Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes acusats d’haver agredit sexualment dues noies, una d’elles, menor d’edat, en un pis de Manresa, després que una de les víctimes aconseguís escapar saltant per la finestra d’un primer pis i denunciés els fets.

Fonts policials han confirmat aquest dimarts que la primera detenció la van efectuar ahir, dilluns, al voltant de les 20.30 hores, a l’immoble on presumptament es van cometre les agressions sexuals, ubicat al carrer de l’Hospital de Manresa.

Agents de la Unitat de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos van detenir un dels sospitosos al mateix apartament després que una de les víctimes aconseguís escapar-se del primer pis de l’edifici on va ser agredida saltant per la finestra i donés la veu d’alarma a la policia local. La víctima va haver de ser atesa a l’hospital del municipi amb ferides als canells, a causa del salt.

L’altra detenció ha tingut lloc aquesta tarda, quan agents dels Mossos han aconseguit identificar el segon sospitós, que va fugir.

Tot i que la investigació encara està en curs, les mateixes fonts han descartat que es tracti d’una violació en grup, ja que, d’acord amb les primeres hipòtesis, van ser dues agressions comeses contra dues noies per separat.

‘La manada’ de Manresa

Notícies relacionades

Aquestes detencions coincideixen amb la petició de la fiscalia perquè ingressin de manera immediata a la presó els cinc condemnats a penes d’entre 10 i 12 anys de presó per haver violat per torns una menor de 14 anys, també a Manresa, un cas que l’Audiència de Barcelona va condemnar per abús sexual i no per agressió a l’entendre que no hi va haver intimidació.

També a la mateixa localitat, aquest estiu, van ser detinguts quatre nois acusats d’haver violat en grup una menor de 17 anys en un pis, per a qui la jutge va decretar presó provisional sense fiança a l’espera de judici.