A MADRID

Una dona se suïcida després de difondre's un vídeo sexual seu entre els seus companys de feina

La gravació de la dona, de 32 anys i mare de dos fills, va ser realitzada fa cinc anys

Els treballadors de la fàbrica Iveco van compartir massivament la filmació

iveco2

iveco2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una dona de 32 anys s’ha suïcidat a Madrid després que s’hagi difós un vídeo de caràcter sexual gravat fa cinc anys. Verónica, mare de dos fills, es va treure la vida dissabte passat després que es comencés a difondre entre els seus companys de feina de la fàbrica de camions CNH Industrial, del grup Iveco, la gravació.

Dilluns passat dia 20 el vídeo es va difondre per l’empresa, que té més de 2.500 treballadors, i divendres la seva parella va rebre la gravació realitzada quan ella encara no s’havia casat. 

"No va aguantar la pressió"

"Es va posar molt nerviosa i va haver de marxar de la fàbrica perquè no aguantava la pressió", ha explicat Susana Martín, companya de feina de la morta, en el programa 'Espejo Público'. "Quan el marit es va assabentar que el vídeo estava circulant, a ella li va caure el món a sobre", ha afirmat un altre company, Iván Cacho.

Segons han indicat dos companys de la morta del sindicat CGT, "Verónica no tenia pensat denunciar-ho. Només volia que la història passés i intentar estar una altra vegada tranquil·la". Però desgraciadament Verónica va ser víctima de "mirades, gent que anava al lloc de treball per veure qui era la companya", ha relatat Iván Cacho. 

Notícies relacionades

Considera que "tots i cadascun dels companys de Verónica" tenen part de responsabilitat en aquesta tragèdia, incloent-hi "els que van rebre el vídeo, els que el van difondre i els que el van veure ". Cacho ha explicat que la noia va arribar a parlar amb el departament de Recursos Humans de l’empresa.

Des del sindicat s’han mostrat molt commocionats per la notícia i exigeixen responsabilitats. D’una banda, per part de la mateixa fàbrica al no haver fet res des d’un començament, i, de l’altra, també dels mateixos treballadors per haver difós les imatges. "És un tema de responsabilitat personal de tots i cadascun dels companys de Verónica", ha indicat un dels portaveus de CGT.