Crim brutal

Detinguts a València tres menors per torturar i matar un jove a França

Els arrestats van difondre el vídeo de l'atac a les xarxes socials i van fugir a Espanya

poli

poli

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

La Policia Nacional ha arrestat a València tres menors sobre els quals França havia dictat una ordre de detenció com a presumptes autors de tortures a dos joves en un pis de Lió i d’haver-ne matat un, a més de difondre a través de les xarxes socials el vídeo de l’atac. Segons publica aquest dimarts el diari 'Levante-EMV' es tracta de tres de menors de 16, 16 i 17 anys d’origen algerià.

Els fets haurien succeït el passat 5 de març en un pis de Lió, on suposadament van colpejar i apunyalar dos joves, uns dels quals, de 28 anys, va acabar morint. La víctima estava lligada de peus i mans i presentava prop de 60 ganivetades, d’acord amb les mateixes informacions.

Pel que sembla, després d’aquests fets van fugir a Espanya i van ser arrestats dijous passat a València després de colar-se al metro sense bitllet. Al tractar-se de menors no acompanyats, es va informar la Fiscalia de Menors i gràcies a la col·laboració de les policies espanyola i francesa se’ls ha identificat com autors de l’agressió filmada i difosa a les xarxes.

Hi podria haver més víctimes

Notícies relacionades

El delegat del Govern central a la Comunitat, Juan Carlos Fulgencio, ha confirmat la detenció i ha assenyalat que encara no se sap el nombre de víctimes: "Sabem que n’hi ha un de cert, però en podrien ser més; l’únic que sabem és que es desplacen cap aquí policies francesos per executar aquesta ordre d’extradició internacional que ha demanat el Govern francès i que, una vegada es compleixin els tràmits,m les autoritats judicials espanyoles cursaran".

No obstant, al ser menors ha refusat donar més informació sobre aquest cas, ja que "és una investigació que encara està en mans de les autoritats franceses" i s’ha de ser "molt curós de no donar informació que podria pertorbar la identitat dels menors, que tot i així mereixen d’aquesta protecció".

Temes:

Assassinats