10 detinguts

Trobat a Argentona el cadàver d'un home vinculat al narcotràfic

El cos ha aparegut a més d'un metre de profunditat i sota formigó

argentona / periodico

1
Es llegeix en minuts
ACN

Els Mossos ja han donat amb el cadàver de l’home vinculat a un grup de narcotraficants, desarticulat aquest divendres, i que feia un any que havia desaparegut. El cos, segons tots els indicis policials, havia sigut enterrat pels mateixos membres de la banda en una nau industrial en desús d’Argentona (Barcelona), però la localització no ha sigut senzilla.

Després de delimitar el punt exacte a través d’una primera inspecció amb georadar, s’ha procedit a una meticulosa excavació del subsol amb l’objectiu de no fer malbé el cos. El cadàver està a més d’un metre de profunditat i, tot i que en superfície semblava que només l’havien enterrat sota una massa de sorra compactada, el cos també estava cobert amb formigó. Una vegada localitzat el cos aquest divendres, després de més de quatre hores d’excavació, els treballs s’han aturat i continuaran aquest dissabte.

Notícies relacionades

En total, la policia ha detingut una desena de persones, acusats de pertànyer a una organització criminal dedicada al tràfic de marihuana.

Al llarg de divendres s’han fet un total de vuit registres a diferents punts de l’àrea metropolitana de Barcelona –Terrassa, Cerdanyola del Vallès, Argentona, Vallirana, La Roca del Vallès, Barcelona i Premià de Mar. Dels 10 detinguts, tres persones –dos homes i una dona– van ser traslladats a Argentona aquest divendres a la tarda per fer la reconstrucció del crim. Un d’ells seria l’autor material de la mort de l’home i un altre dels tres desplaçats hauria col·laborat i reconegut els fets.