Ni imatge ni so

El jutge prohibeix gravar a una víctima en el judici a l''estafador de l'amor'

Aquest dimecres declara com a testimoni una denunciant en un dels judicis a Albert Cavallé

zentauroepp43228846 barcelona albert caball  ort n  de 36 a os y sin oficio cono180508103811

zentauroepp43228846 barcelona albert caball ort n de 36 a os y sin oficio cono180508103811

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Una jutge de Barcelona ha acordat prohibir als mitjans de comunicació que gravin el so i la imatge d’una víctima que declararà aquest dimecres com a testimoni en un dels judicis al’home acusat d’enganyar dones per quedar-se amb els seus diners.

En la interlocutòria, la titular del jutjat penal número 1 de Barcelona ha donat així la raó a la víctima i ha decidit, amb el suport de la fiscalia i de les altres parts, prohibir la divulgació i publicació d’informació relativa a la identitat de la dona i que es gravin i emetin imatges i so de la seva declaració com a testimoni.

El presumpte estafador de dones, Albert Cavallé, s’enfrontarà demà a dos judicis arran de les denúncies interposades per dues dones a qui, aprofitant-se de la seva relació amorosa, presumptament va demanar diners que no els va arribar a tornar mai.

Notícies relacionades

Pels dos casos, ocorreguts el 2015 i el 2016, la fiscalia demana penes que sumen quatre anys i mig de presó per al presumpte estafador, que està sent investigat per altres jutjats de Barcelona perquè se sospita que va entabanar almenys 17 dones per treure’ls diners.

Els dos judicis de demà estava previst que se celebressin el 17 de maig passat, però es van suspendre perquè la magistrada es va afegir a l’aturada parcial que els jutges celebren setmanalment a tot Espanya per reclamar millores en les seves condicions laborals.

Temes:

Estafes