Afectacions

Vols cancel·lats a l'aeroport de Barcelona pel mal temps

Les condicions meteorològiques adverses han obligat a espaiar la sortida dels vols programats

zentauroepp43070771 el prat de llobregat  baix llobregat  25 04 2018 economia po180425084533

zentauroepp43070771 el prat de llobregat baix llobregat 25 04 2018 economia po180425084533

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El mal temps d’aquest dimecres ha obligat a regular les operacions al’aeroport del Prat, i s’estan produint retards i cancel·lacions de vols de sortida i arribada a Barcelona.

Segons han explicat fonts d’AENA, les condicions meteorològiques adverses han obligat a espaiar la sortida dels vols programats, i Enaire ha enviat el senyal que no s’enlairi cap avió procedent d’altres aeroports amb destinació a Barcelona.

Les aeronaus que estan aterrant al Prat durant el matí d’aquest dimecres corresponen als vols que ja estaven en marxa, però s’ha restringit l’arribada dels que encara estan a l’aeroport d’origen.

La Generalitat ha activat l’alerta del pla d’inundacions, en vista de la previsió que hi pugui haver pluges intenses al litoral i prelitoral de Barcelona fins a Tarragona, on es podrien acumular més de 100 litres per metre quadrat en 24 hores.

Notícies relacionades

Segons ha informat la direcció general de Protecció Civil, les pluges seran especialment intenses i abundants en el litoral i prelitoral des de Tarragona fins a Barcelona, amb possibilitat d’incidències rellevants.

De fet, aquest matí s’han produït intenses pluges en localitats com ara Calafell (Tarragona) i Sitges (Barcelona), on un intens aiguat ha causat en pocs minuts inundacions en carrers i baixos.