SUCCÉS

Investiguen dos robatoris amb força a domicilis de Rubí

Els Mossos van detenir un home de 42 anys com a presumpte autor d'aquests delictes

ddobuzbxuaapgxc

ddobuzbxuaapgxc

1
Es llegeix en minuts
EFE

Els Mossos han detingut recentment un home de 42 anys, de nacionalitat xilena i veí de Rubí, com a presumpte autor de dos delictes de robatori amb força a domicilis d'aquesta localitat. 

L'arrestat, amb diversos antecedents, va passar a disposició judicial el 12 d'abril i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs, mentre que, en aquests moments, la investigació continua oberta per aclarir si aquests objectes han sigut sostrets en altres robatoris.

Segons informa la policia catalana, la detenció es va portar a terme el passat 10 d'abril després de culminar una investigació que va començar el mes de febrer passat. Al febrer, agents dels Mossos que patrullaven per la ciutat van identificar els dos ocupants d'un vehicle que estava mal aparcat, tots dos amb antecedents per robatoris amb força.

Explicacions "incongruents"

La policia va detenir un d'ells perquè tenia pendent una ordre de cerca i detenció emesa per un jutjat de Sant Feliu de Llobregat i, a més, a l'interior del vehicle es van trobar un maletí amb nou colònies precintades de marques de renom i 26 rellotges usats.

Davant la "incongruència" de les explicacions per part dels dos homes sobre la procedència de tot aquest material, els agents el van intervenir preventivament per fer les comprovacions.

Gran quantitat de monedes estrangeres

Durant la fase d'investigació, es van localitzar dues denúncies presentades el 19 de febrer per robatoris a l'interior de domicilis de Rubí i la investigació va determinar que part del material recuperat havia sigut sostret en aquests pisos.

Notícies relacionades

Els agents van sol·licitar una entrada i registre al domicili del detingut, on van intervenir objectes electrònics com, per exemple, un GPS, i una gran quantitat de monedes estrangeres de procedència desconeguda.

Més notícies de Rubí a l'edició local d'EL PERIÓDICO DE CATALUNYA