Vídeo viral

El PP de Santiago denuncia la contaminació d'un riu llençant-hi escombraries

El portaveu del PP a Santiago de Compostel·la mostra residus al marge del riu Sar i a continuació els llença a l'aigua

zentauroepp42126939 el portavoz del pp en santiago de compostela  y exalcalde de180216091926

zentauroepp42126939 el portavoz del pp en santiago de compostela y exalcalde de180216091926

1
Es llegeix en minuts

El portaveu del PP de Santiago de Compostel·laAgustín Hernández, la va fer grossa aquest dimecres protagonitzant un ridícul moment que va ser captat per les càmeres, i que ha portat fins i tot el president de la Xunta a sortir en defensa seva: el que va ser alcalde d'aquesta ciutat gallega va anar fins a la vora del riu Sar per denunciar la situació en què es troba el riu a causa de la contaminació i la brutícia i després de recollir algunes de les deixalles enterrades les va llençar al riu sense que aparentment s'adonés que ell mateix l'estava contaminant.

Notícies relacionades

Diversos mitjans de comunicació gallecs i les xarxes socials han difós en les últimes hores la peculiar manera d'Agustín Hernández per reclamar neteja als rius. 

El president de la Xunta, Alberto Núñez Feijóo, ha sortit en defensa seva i aquest dijous va respondre sobre el tema: "Discutir sobre els vídeos... El que és clar és que el portaveu majoritari de l'oposició el que ha fet és posar de manifest que al riu Sar s'està abocant sense depurar i això comporta responsabilitats".