ACTUACIÓ DELS MOSSOS

Tres detinguts per assaltar una associació de cànnabis fent-se passar per guàrdies civils

Els arrestats van entrar en un local de Montcada i Reixac amb armes simulades i van ferir una persona

mossos

mossos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Tres homes han sigut detinguts in fraganti quan es feien passar per guàrdies civils i intentaven atracar en una associació de cànnabis de Montcada i Reixac amb armes simulades, on van ferir una persona.

Els Mossos d'Esquadra han informat aquest diumenge que els tres arrestats, de 33, 42 i 18 anys, respectivament, tenen nacionalitat espanyola i cubana, i que els fets van passar el dia 20 d'aquest mes. Dos dels detinguts han ingressat a la presó i el tercer ha quedat en llibertat amb càrrecs.

Els tres arrestats van entrar al local cannàbic de Montcada i Reixac dient que eren guàrdies civils i van intimidar els clients que hi havia amb armes de foc simulades. Un dels detinguts va trencar objectes i va ferir un dels membres de l'associació en una cella per un cop que li va donar amb una arma.

Els arrestos

Diversos membres de l'associació es van adonar que els assaltants es mostraven molt nerviosos i que les armes semblaven falses i es van llançar sobre un dels agressors, a qui van aconseguir retenir mentre els altres dos fugien de l'establiment.

Notícies relacionades

La policia va localitzar, quan va arribar al local, la documentació d'un altre dels suposats lladres fugats i, l'endemà, dia 21, el van detenir al seu domicili de Cerdanyola del Vallès. El tercer home va ser detingut el dia 24 a la mateixa localitat.

Als tres assaltants se'ls investiga per un delicte de robatori amb violència i intimidació i usurpació de funcions públiques, i també per un delicte de lesions i un altre de danys provocats al local on volien atracar.