Cinc detinguts per saquejar el Banc d'Aliments de Jerez

Els arrestats van robar queviures per valor de milers d'euros

alimentos

alimentos

1
Es llegeix en minuts

La Policia Nacional ha detingut els cinc suposats responsables del saqueig del Banc d'Aliments de Jerez de la Frontera (Cadis), on van robar queviures per valor de milers d'euros que estaven destinats a famílies necessitades.

Els cinc detinguts formen part d'un grup de delinqüents molt actiu a la zona de Jerez i que és responsable de nombrosos robatoris en vivendes, negocis dedicats a la venda de mobles i gimnasos, segons ha informat aquest dilluns la Policia Nacional.

Els lladres van aconseguir entrar a la nit als magatzems on es guardaven els aliments i es van apoderar d'una important quantitat d'aliments. Quan la Policia ha identificat els membres d'aquest grup, han sigut escorcollats quatre domicilis de la zona sud i est de Jerez, on han sigut localitzats gran part dels aliments robats.

A dos dels arrestats també se'ls acusa d'un assalt al domicili d'un empresari de Jerez, que va rebre cops i va ser amenaçat perquè els entregués diners i objectes de valor. Per a aquest robatori van comptar amb al col·laboració d'una dona, que també ha sigut detinguda.

Els agents també els acusen del robatori amb força en un negoci de fabricació i venda de mobles i d'instal·lar a les seves vivendes les portes blindades sostretes d'aquesta empresa.

Notícies relacionades

Per últim, la policia els acusa de forçar les taquilles de diferents gimnasos per sostreure objectes i del robatori d'ampolles de vi antigues en un celler. Durant els registres, els agents han aconseguit recuperar diners en efectiu de l'empresari, diversos objectes de l'empresa de mobles i la majoria de caixes de begudes del celler, a més dels queviures del banc d'aliments.

Els tres detinguts més actius han ingressat a la presó, mentre que els altres dos estan en llibertat amb càrrecs a l'espera de judici.