BEQUES MENJADOR

Campanya nadalenca per pal·liar la malnutrició infantil

El nou espot de l'oenagé Educo s'inspira en el cas real d'una nena de Barcelona que va demanar als Reis un plat de macarrons

A Espanya, un de cada quatre nens està malnodrit, i un de cada tres, en risc de pobresa

Campanya nadalenca de l’oenagé Educo per pal·liar la malnutrició infantil a Espanya. / EDUCO / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

L'oenagé Educo ha presentat aquest dimecres la seva nova campanya nadalenca, en què incideix en el problema de la malnutrició infantil a Espanya i en la importància d'ajudar aquests nens amb les beques menjador.

La campanya se centra en un espot, que està inspirat en un cas real, el d'una nena de Barcelona que va demanar als seus pares que els Reis li portessin un plat de macarrons. L'anunci segueix la mateixa línia que el primer vídeo de l'entrepà màgic (una mare li donava a la seva filla per menjar pa amb pa), guardonat amb dos premis internacionals.

Notícies relacionades

A la presentació de la campanya, que ha tingut lloc a Madrid, han assistit el director general d'Educo, José M. Faura, la periodista Ana García Siñeriz, la periodista esportiva Susana Guasch i l'arquitecte Joaquín Torres.

L'organització recorda que a Espanya les dades són alarmants: un de cada quatre nens està malnodrit i un de cada tres està en risc de pobresa.