Mor d'Ebola a Libèria una monja companya del sacerdot Pajares

Chantal Pascaline, de nacionalitat congolesa, estava ingressada a l'Hospital Sant Josep de Monròvia

La monja congolesa Chantal Pascaline ha mort per Ebola a Libèria.

La monja congolesa Chantal Pascaline ha mort per Ebola a Libèria. / OHSJD

1
Es llegeix en minuts

La germana Chantal Pascaline, companya del sacerdot Miguel Pajares, ha mort aquesta matinada a Libèria a causa del virus de l'Ebola, ha informat avui l'Orde Hospitalari de Sant Joan de Déu (OHSJD).

Pascaline, de nacionalitat congolesa, estava ingressada a l'Hospital Sant Josep de Monròvia (Libèria) i ha mort malgrat les cures que rebia per part de l'infermer voluntari camerunès William Ekeurm.

Aquest voluntari també atén el germà ghanès Georges Combey, afectat del virus i l'estat de salut del qual és "molt preocupant", així com la religiosa guineana Paciencia Melgar i l'administrador del centre Eugene Osei-Wusu.

Notícies relacionades

En el comunicat informant de la mort de la religiosa, l'OHSJD indica que està preparant un equip de professionals sanitaris per enviar-lo com més aviat millor a la zona dins de la campanya 'Parem l'Ebola a l'Àfrica de l'oest'.

El germà Pajares va ser repatriat dijous a Espanya juntament amb la  monja guineana d'origen espanyol Juliana Bonoha i tots dos estan ingressat a l'Hospital Carles III de Madrid completament aïllats, assistits i controlats per dos metges internistes i intensivistes, quatre infermeres i quatre auxiliars per torn.

Temes:

Libèria Ebola