PRODUCCIÓ PER A INTERNET

'Imberbe', una websèrie sobre el pas de l'institut a la universitat

El primer capítol narra les vivències de diversos estudiants que s'examinen de la selectivitat

La sèrie 'on line' està coproduïda per Patatabrava.com i Arsomnia Productions

Primer capítol de la sèrie ’Imberbe’, que narra les peripècies d’un grup de joves durant la preparació per a la selectivitat. / periodico

1
Es llegeix en minuts
CLAUDIA FRONTINO / Barcelona

Aprofitant que aquesta setmana s'estan fent les proves d'accés a la universitat (PAU), ha nascut 'Imberbe', una websèrie que planteja els dilemes i les vivències quotidianes dels estudiants que fan el pas a la universitat. La vida de l'institut és senzilla fins que arriba el moment de preparar-se per a la selectivitat. Així ho viuen els protagonistes d''Imberbe' en el primer capítol de la sèrie 'on line', on se'ls pot veure atacats dels nervis i on cadascun fa servir estratègies diferents per afrontar el gran repte de la nota de tall. 

"La selectivitat és una prova de foc que mesura la capacitat que tens de vomitar el temari en una hora i mitja, i sense faltes d'ortografia". Així de clar és el missatge d''Imberbe', i és que està fet per joves i per a joves que es troben en el complicat pas entre l'institut i la universitat. Es tracta d'un projecte creat amb la idea de parlar sobre aquest canvi amb coneixement de causa, i de manera que els espectadors se sentin identificats amb els protagonistes. 

Notícies relacionades

Impulsada pel portal universitari Patatabrava i per Arsomnia Productions, 'Imberbe' s'ha estrenat aquest dijous i reprendrà l'emissió al setembre, coincidint amb l'inici del nou curs universitari.

La websèrie està dirigida per Pol Más de Xaxàs, Anna Martí i Marta Hernández. Entre els protagonistes hi ha joves promeses del món de la interpretació com Quim Àvila, Elisabet Casanovas, Francesc Cuéllar i Eloi Gómez.