POLÈMIC DESALLOTJAMENT A MADRID

Un miler d'indignats tallen la Rambla de Barcelona en suport als manifestants de Sol

Els assistents a la protesta han arribat a la plaça de Sant Jaume i es dirigeixen a la Delegació del Govern

1
Es llegeix en minuts

Un miler d'indignats han tallat aquest divendres laRambla de Barcelona i estan recorrent diferents carrers del centre de la ciutat en suport als companys del moviment 15-Mde Madrid, contra els quals la Policia Nacional va carregar aquest dijous.

Elsmanifestants han impedit la circulació del trànsit rodat en tots dos sentits i tampoc han permès que els transeünts circulessin amb normalitat, com a "metàfora" del tancament de la plaça de la Puerta del Sol de Madrid, segons han explicat a Efe alguns dels participants després d'una assemblea. Els assistents a la protesta han arribat a la plaça de Sant Jaume, on han guardat un minut de silenci en solidaritat amb els desallotjats de Madrid. El grup s'està dirigint a laDelegació del Govern.

Pancartes i lemes

La decisió s'ha pres per majoria en l'assemblea que han celebrat a la plaça de Catalunya, on a les 19.30 hores estava convocada una concentració en contra de l'acció policial a Madrid contra el grup d'indignats que pretenia ocupar la Puerta del Sol aquest dijous.

Notícies relacionades

En principi, l'assemblea havia decidit únicament tallar la Rambla, però l'excitació del moment ha fet que decidissin espontàniament agafar la ruta cap a altres carrers del centre de Barcelona.

Durant l'acció de protesta, que ha transcorregut amb una discreta presència policial, els manifestants han lluït pancartes en suport al moviment 15-M, com per exemple "Tots som Sol" i "Sol no està sola", a més de cantar l'habitual "No ens representen", "Madrid no està sola" i "Així, així, així lluiten a Madrid".