DESPRÉS DE LES CÀRREGUES DAVANT EL MINISTERI DE L'INTERIOR

Els indignats atribueixen a la pròxima visita del Papa i a la situació econòmica el "nerviosisme" del "règim"

Adverteixen que la lluita seguirà fins que la classe política estigui al servei "de les grans majories socials"

1
Es llegeix en minuts
EUROPA PRESS / Madrid

Dos representants delmoviment 15-Mhan atribuït el "canvi" en la resposta de la Policia a les accions dels indignats al "nerviosisme" del "règim" per la pròximavisita del Papa a Madrid i la situació crítica amb laprima de risc.

En una entrevista a la SER, dos portaveus dels indignats, Pablo Padilla (de Joventut sense Fronteres) i Jon Aguirre (de Democràcia Real Ja) han insistit que no hi ha hagut un canvi d'actitud en els manifestants, sinó en les forces de seguretat. "Deu ser per la prima de risc o per futura visita del Papa però el règim es posa cada vegada més nerviós", ha afegit Padilla.

El símbol de Sol

Així mateix, han advertit que seguirà la lluita fins que "Sol es consideri el símbol que és, pesi a qui pesi", i només s'acabarà quan aconsegueixin tenir "sobirania popular", quan els mercats "no oprimeixin" la ciutadania i quan la classe política estigui al servei "de les grans majories socials".

Notícies relacionades

També han considerat "curiós" l'enrenou que es crea per tallar un carrer una o dues hores, mentre s'"estan vulnerant els drets de la societat civil".

Finalment, han denunciat que el PP i el PSOE "primin la visita del Papa Benet XVI davant la ciutadania".