Els millors robots de cuina

EL PERIÓDICO selecciona i analitza els millors robots de cuina

cecotec-ironmix-portada

cecotec-ironmix-portada

5
Es llegeix en minuts

Les bones intencions de seguir una dieta variada, casolana i saludable moltes vegades fracassen davant de la falta de temps, d’idees o –per què no dir-ho– d’aptituds per als fogons. En qualsevol d’aquests casos, l’ajuda d’un robot de cuina marcarà la diferència. Perquè aquests processadors multifunció dominen totes les tècniques culinàries (couen, fregeixen, rosteixen, escalden, pasten...) i preparen, en el menor temps i amb mínim esforç, des dels plats més senzills per al dia a dia, fins als més sofisticats per a ocasions especials. Analitzem els millors models del mercat per ajudar-te en l’elecció del robot més apropiat per a les teves necessitats, en funció de la seva capacitat, característiques, possibilitats i preu.

=== INICIO PRODUCTO === título del producto Moulinex Maxichef Advance MK812121 (119,99 €)

Moulinex Maxichef Advance MK812121 (119,99 €)

imagen

texto producto Amb la seva tecnologia de bol esfèric, aconsegueix una circulació de la calor adequada per a una cocció homogènia i els seus 45 programes ofereixen una gran versatilitat per elaborar qualsevol tipus de plat: rostits, sopes, estofats, fregits, menjar per a nadons, postres, arrossos, cuina al vapor, pa... A més, la tecnologia intel·ligent Fuzzy Logic calcula automàticament els paràmetres de cocció per aconseguir un rendiment de cocció òptim, mentre que la configuració DIY Chef permet ajustar la temperatura, el temps de cocció i els programes de cocció per personalitzar i memoritzar noves receptes. Compta també amb una funció per mantenir el menjar calent i per programar l’inici de la cocció.

A favor:

  • Capacitat de 5 litres, per a 3-4 persones.

  • Els seus components i accessoris són aptes per al rentaplats.

En contra:

  • El receptari que inclou és escàs i poc variat.

  • És més lent que altres models.

COMPRAR robot cuina Moulinex

separador

=== INICIO PRODUCTO === título del producto Cecotec IronMix (192,35 €)

Cecotec IronMix (192,35 €)

imagen

El robot de cuina multifunció Ironmix de Cecotec, de maneig fàcil i intuïtiu, permet preparar fins a tres plats alhora gràcies que combina 11 aparells en un mateix dispositiu (entre els quals, una gerra d’acer inoxidable de 3,3 litres i una vaporera d’alta capacitat) i inclou 22 funcions: pica, tritura, bat, cuina, escalda, pasta, cuina al vapor... i moltes altres més. Ironmix disposa de 12 velocitats de tall, temps ajustable d’un segon a 60 minuts i control grau a grau de la temperatura, entre 20 ºC-120 ºC. Aquests ajustaments et permetran processar els aliments tant per a les teves receptes diàries més senzilles com per a elaboracions complexes. El seu nou sistema Low Gear Technology, permet cuinar a baixes revolucions i maximitza la força del robot, que ajuda a moure i barrejar masses denses o amb ingredients durs perquè puguem fer fàcilment des de risottos o pans de pessic fins a guisats amb salses travades i fins i tot masses de qualsevol tipus de pa.

A favor:

  • La seva òptima relació qualitat/preu.

  • La seva funció Turbo Boost, que tritura i polvoritza a velocitat màxima.

En contra:

  • No té opció d’arrencada programada.

COMPRAR robot Cecotec

separador

==== FIN PRODUCTO ==== ==== FIN PRODUCTO ==== === INICIO PRODUCTO === título del producto Mycook de Taurus (615,99 €)

Mycook de Taurus (615,99 €)

imagen

texto producto Cada plat té el seu secret, cada aliment el seu temps de cocció i cada tipus de cuina la seva forma de preparació i Mycook ha sigut pensat i dissenyat per fer que qualsevol recepta sigui fàcil de preparar, de principi a final, perquè incorpora funcions que reprodueixen totes les tècniques necessàries per cuinar: mol, ratlla, pica, tritura, emulsiona, pasta, sofregeix, cou, cou al vapor, pes... Només cal seguir uns senzills passos a través d’un tauler de control fàcil i intuïtiu. A més, Mycook inclou un receptari imprès amb 250 receptes variades i al seu lloc web trobaràs una comunitat de Mycookeros amb qui podràs compartir receptes, trucs, dubtes i comentaris.

A favor:

  • Un tauler de control fàcil i intuïtiu per mesurar amb la seva bàscula integrada els ingredients, seleccionar el temps de cocció i la temperatura adequada.

  • L’ampli receptari i el club de Mycookeros amb què compartir idees i trucs.

En contra:

  • El preu, molt superior a altres opcions.

COMPRAR robot cuina Taurus

separador

==== FIN PRODUCTO ==== === INICIO PRODUCTO === título del producto Klarstein GrandPrix (269,99 €)

Klarstein GrandPrix (269,99 €)

imagen

texto producto Amb un motor de 500 W de potència a què se sumen 1000 W de potència de calor, aquest processador és capaç de barrejar, triturar i cuinar a gran velocitat. Ofereix l’opció de 12 velocitats, temperatures d’entre 30 i 120ºC i temps de treball entre un segon i 90 minuts que es controlen per mitjà de botons senzills i un ‘display’ digital. Per tenir-ho tot sota control el Food Processor Grand Prix de Klarstein té una balança integrada per permetre tota la precisió necessària a la preparació de diferents receptes i compta amb un ampli set de complements: accessori per estofar carns i verdures, un remenador de papallona per remenar i barrejar, un mesurador per preparar risottos així com una cistella per bullir arròs o carn.

A favor:

  • La seva potència que permet preparar els plats a gran velocitat.

  • Gràcies a les seves mesures compactes el Robot de cuina GrandPrix de Klarstein ocupa molt poc espai.

En contra:

  • La capacitat del recipient (2,5 litres) és inferior a altres models.

  • El producte no inclou receptari.

COMPRAR robot cuina Klarstein

separador

==== FIN PRODUCTO ==== === INICIO PRODUCTO === título del producto Redmond RMC-M90E Multicooker (141,25 €)

Redmond RMC-M90E Multicooker (141,25 €)

imagen

texto producto L’alta tecnologia i el disseny futurista es fusionen en la nova versió d’aquest robot de cuina. Gràcies al plafó sensorial MOTouch i al multifuncional ‘display’ il·luminat, preparar el menjar és més fàcil i net. Aquest model s’ha actualitzat amb nous programes, com un per fer pa (tant la preparació de la massa com l’enfornat), un altre de cocció lenta o exprés per als guisats que ho requereixin i opcions per preparar pizza i postres. A més el nou model incorpora el programa Multixef, que fa possible personalitzar les preparacions utilitzant les seves 28 variants d’ajustaments manuals.

A favor:

  • El recipient de 5 litres amb recobriment ceràmic, antiadherent i més resistent al deteriorament i al ratllat que els de tefló.

  • Inclou un llibre amb 100 receptes exclusives, inclosa una secció d’alimentació infantil.

En contra:

  • No té fulles i, per tant, no disposa de funcions com picar, barrejar, trossejar, moldre o triturar.

COMPRAR robot cuina Redmond

Notícies relacionades

separador

==== FIN PRODUCTO ====

Temes:

Comerç