HORÒSCOP DIARI

Horòscop d'avui, dilluns 23 de març del 2020

horoscopo-ok

horoscopo-ok

1
Es llegeix en minuts
LAURA GIRALT

Consulta el nostre horòscop del dilluns 23 de març. El mètode de predicció està basat en la posició dels astres en el moment del naixement

Àries. El millor és endinsar-se en les qüestions que vulguis resoldre o fer avançar.  Seràs capaç de fer-ho sense esforç. Tingues en compte les teves necessitats sense descuidar les dels altres. 

Taure. Una relació d’amistat que semblava acabada pot renéixer ara, Taure. Dependrà, en part, de la teva voluntat i interès. Estaràs molt motivat per anar darrere dels teus objectius.

Gèminis. El teu bon raonament convencerà i motivarà els altres, Bessons. No acceptaràs mitges tintes sinó accions concretes i valentes que t’acostin al que t’has proposat avui. 

Càncer. Escoltar els altres obrirà la teva ment i et farà veure les coses d’una manera més positiva. Les interaccions personals seran intenses, i alguna relació canviarà a millor. 

Leo. Seràs valent i prendràs decisions a la feina que et portaran a l’èxit. El teu sisè sentit t’ajudarà a veure com sortir de les situacions que s’han anat complicant. 

Verge. Hi ha algunes coses que no depenen només de tu, i és millor que ho acceptis. Hi haurà més passió en l’amor, i un acostament sincer amb algú amb qui estaves enemistat. 

Balança. Comprovaràs que el que facis per la teva família revertirà al teu favor. Respecte a la teva salut, tindràs la voluntat per canviar hàbits i incorporar els nous que et beneficiaran. 

Escorpí. Ara és el moment d’apostar fort i seguir els teus pressentiments. Tindràs molta iniciativa i emprendràs accions creatives que donaran els seus fruits amb paciència i compromís. 

Sagitari. T’atreviràs a dir el que ningú s’atreveix, i tot i que guanyis algun enemic, guanyaràs molt més en tranquil·litat. La teva família necessita més atenció per part teva, Sagitari. 

Capricorn. La comunicació serà la teva millor aliada en les qüestions amoroses. No exigeixis tant i para’t a pensar què volen els altres. Amb els teus fills i parella, t’entendràs molt bé.  

Aquari. Si vols iniciar un projecte, sigui de l’índole que sigui, espera fins a tenir-lo molt bé organitzat, Aquari. Ho aconseguiràs, i veuràs com anirà avançant amb molta força. 

Notícies relacionades

Peixos. Gaudiràs d’una energia molt positiva, i tot i que les teves emocions experimentaran alts i baixos, donaràs el millor de tu mateix en tot el que facis. Busca ajuda si la necessites, Peixos.

► També pots consultar l’horòscop d’altres dies

Temes:

Horòscop