Esdeveniment

Festa solidària d’El Periódico al Tibidabo

Amb la compra de les entrades col·labores amb l’entitat Fundesplai

Festa solidària d’El Periódico al Tibidabo
1
Es llegeix en minuts

EL PERIÓDICO celebra diumenge vinent 21 de maig, a les instal·lacions del parc d’atraccions TIBIDABO de Barcelona, la seva tradicional Festa Solidària, que en aquesta ocasió destinarà els diners recaptats a favor de l’entitat  Fundesplai. Aquells que adquireixin entrades obtindran un preu especial de 20€ per als adults i de 10€ a l’entrada infantil (de 3 a 12 anys). L’entrada porta inclosa en el preu una motxilla solidària que s’entregarà a l’estand d’El Periódico, situat al jardí vertical, dins del recinte del Tibidabo.

L’objectiu de la festa és passar una jornada divertida en família i col·laborar directament amb Fundesplai, que té com a missió educar els infants i joves, enfortir les entitats d’oci i el tercer sector, millorar el medi ambient i promoure la ciutadania i la inclusió social, amb voluntat transformadora. La recaptació d’aquesta festa es destinarà a la campanya de beques de casals i colònies d’estiu per a infants i joves en situació de vulnerabilitat.

Al parc hi ha programades activitats des de les 11 del matí fins a les 17.30 hores. Entre aquestes, hi ha un taller de creació de xapes, un ‘pintacares’ i un fotomaton d’ El Periódico perquè tots els visitants siguin protagonistes de la portada del diari i se’n puguin emportar-se a casa una mini portada. 

Per poder beneficiar-se del preu especial de la jornada que ofereix el diari, els interessats poden comprar les entrades a la web del Tibidabo; per fer-ho només hauran de seleccionar les entrades que desitgin comprar i el dia d’accés, diumenge 21 de maig. Una vegada seleccionades, en l’apartat CODI PROMOCIÓ hauran d’indicar PERIÓDICO i s’aplicarà el descompte. També serà possible adquirir les entrades directament a les taquilles del Tibidabo el mateix dia 21 de maig. ¡Les entrades a preu exclusiu són limitades! 

¡T’hi esperem!