Inesperada troballa

¿Què fa el logo de TV-3 en els títols de crèdit de ‘Succession’?

En la sèrie d’HBO apareix un control de realització de la cadena catalana

El Periódico

¿Què fa el logo de TV-3 en els títols de crèdit de ‘Succession’?
¿Què fa el logo de TV-3 en els títols de crèdit de ‘Succession’?

/

1
Es llegeix en minuts
Marisa de Dios
Marisa de Dios

Periodista

Especialista en sèries i programes de televisió

Ubicada/t a Barcelona

ver +

A ‘Succession’, la premiada sèrie d’HBO de què tothom parla, sembla que li va la denominació d’origen espanyola... i catalana. Primer va ser una ampolla de vi d’un celler de Ribera de Duero la que va aparèixer en el primer capítol de la tercera temporada, i ara s’ha descobert que el logo de TV-3 també fa un ‘cameo’ a la intro de la famosa producció protagonitzada per la totpoderosa família Roy.

En un dels plans dels títols de crèdit inicials en els quals sona la sintonia de la sèrie apareix un control de realització amb diverses pantalles, que fan referència a la megaempresa de comunicacions que té el clan protagonista a Nova York, Waystar Royco. El que crida l’atenció és que en una, al costat de les imatges del Capitoli i de la Casa Blanca, s’aprecia, fugaçment, un logo molt similar al de TV-3.

Notícies relacionades

«Juraria que aquest és el control del plató polivalent, el del ‘Telenotícies’ de TV-3. El conec bé perquè hi he treballat diverses vegades. El que no sé és com ha anat a parar a la careta de ‘Succession’. Potser aquesta imatge està penjada en alguna llibreria des d’on es pot comprar», ha escrit un tuitaire.

Un realitzador de la cadena ha confirmat aquesta suposició. «Sí, l’és. És la ‘regie’ del plató d’informatius polivalent. Des d’on fem els ‘TN’, ‘Info K’ i el ‘Més 3/24’ cada dia. No acabo d’entendre com ha acabat aquí, però m’agrada», ha escrit.

Temes:

HBO TV-3