Telèfons i ulleres de sol

Detenen a Santa Coloma dos homes que havien robat 17 mòbils al festival de Monegros

Els agents van detectar el vehicle en què circulaven els arrestats en un control de carretera a l’entrada de la ciutat

Desmantellada una organització criminal de robatoris violents en botigues de Badalona i Santa Coloma

Detenen a Santa Coloma dos homes que havien robat 17 mòbils al festival de Monegros

MOSSOS D'ESQUADRA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Gramenet van detenir l’1 d’agost dos homes de 28 i 21 anys com a presumptes autors dels delictes de receptació, furt, apropiació indeguda i robatori amb violència i intimidació.

Al voltant de les 12.15 hores d’aquest dimarts, dues patrulles de seguretat ciutadana estaven fent un control de carretera a l’entrada de Santa Coloma. Al registrar un dels vehicles que van parar, van trobar amagada sota dels seients una motxilla amb 17 telèfons mòbils i 8 ulleres de sol.

Al comprovar la procedència dels telèfons van veure que la majoria havien sigut sostrets el cap de setmana anterior al Monegros Desert Festival. A més dels objectes que havien robat, els dos homes també portaven dues bosses amb l’interior forrat per inhibir els senyals telefònics.

En un dels robatoris la víctima relata que quan anava cap al seu vehicle dos homes la van abordar, la van llançar a terra i li van arrencar la bandolera on portava el telèfon mòbil.

Notícies relacionades

Els detinguts han passat aquest dijous a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma. Els agents estan fent les gestions necessàries per localitzar els propietaris legítims tant dels telèfons com de les ulleres.

Llegeix totes les notícies de Santa Coloma de Gramenet a EL PERIÓDICO Santa Coloma